Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ZÜLFİKAR ANBARKAYA; “DEĞİŞİM VE BAŞARI İÇİN GÖREV ALMAYA TALİBİM..”

AK Parti Ümraniye İlçe

AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Adayı Zülfikar Anbarkaya; “22 yıldır birlikte yol yürüdüğüm Ümraniye teşkilatlarına değişim ve başarı adına hizmet ve görev almaya talibim” dedi.

Geçtiğimiz ay delege seçimleriyle kongrelerin startını veren AK Parti teşkilatlarında heyecan her geçen gün yükseliyor. Ümraniye’de hem teşkilat hem de tabanda çalışkanlığı ve başarıları ile sevilen bir isim olan AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Zülfikar Anbarkaya, aday olduğu ilçe başkanlığı yolunda iddialı şekilde çalışmalarını sürdürüyor. İlçe teşkilatının başarı çıtasını yeniden eski günlerine döndürecek bilgi, birikim ve tecrübeye sahip olduğunu dile getiren Anbarkaya, daha çok halkın içinde olarak sahaya daha hakim olacaklarını ve halkın dertleriyle daha çok ilgilenerek daha başarılı sonuçlar elde edeceklerini kaydetti. Kongre sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan Anbarkaya, şunları söyledi:

Saygıdeğer Ümraniyeli hemşerilerim, kıymetli dava ve yol arkadaşlarım; AK Parti’mizin kurulduğu günden bugüne teşkilatımızın mahalle teşkilatından ilçe yönetimine ve icra kuruluna kadar ara vermeden tüm gücümle hizmet etmenin gururunu ve onurunu yaşamaktayım. ‘Halka hizmet Hakk’a hizmet etmektir, düsturuyla çıktığımız bu yolda; mahalle gençlik kolları kurucu başkanlığı, teşkilatlanma başkan yardımcılığı, ilçe yönetim kurulu üyeliği, ilçe başkan yardımcılığı ve ilçe seçim işleri birim başkanı olarak vatanımızın ve milletimizin hizmetkârı olmak adına görevlerimi yerine getirdim ve yerine getirmeye devam ediyorum.

Ümraniye ilçe başkanlığına adaylık yolunda; Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı hedefi doğrultusunda hep birlikte çalışmak için desteğinizi ve dualarınızı bekliyorum. Teşkilatımızın tüm birimleriyle birlikte ‘gidilmedik kapı, dokunulmayan kalp’ bırakmayacak şiarıyla canı gönülden çalışmaya hazırım. Kongremizin Ümraniye’mize, İstanbul’umuza ve Türkiye’mize hayırlı olmasını temenni ederim.

Reklamı Geç