Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜRKİYE MUHTARLAR KONFEDERASYONU SEÇİMİNİ YAPTI..

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu’nun 5.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu’nun 5. olağan genel kurulu Ankara’da gerçekleşti. Bölgemizden bir isim Ümraniye Necip Fazıl Mahallesi Muhtarı ve İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta, büyük destekle Türkiye’deki tüm muhtarların yeni başkanı seçildi. 323 delegenin oyunu alan Delibalta, yaptığı teşekkür konuşmasında; “11 yıldır uğraştığımız muhtarlık yasasının çıkacağına inanıyorum. Devlet büyüklerimizden müjdeyi aldım” dedi.

50 binin üzerinde muhtar üyeyi kapsayan Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu hafta sonu 5. olağan kongresini Ankara’da gerçekleştirdi. Geçtiğimiz hafta “Muhtarlar büyük destekle O’nu istiyor” diye haber yaptığımız bölgemiz muhtarlarından Ümraniye Necip Fazıl Mahallesi Muhtarı ve İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta, muazzam bir başarıya imza atarak Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu’nun yeni başkanı seçildi. 323 delegenin açık oylamasıyla tek aday olarak seçilen Delibalta, yaptığı teşekkür konuşmasında; “11 yıldır uğraştığımız ve çıkması için mücadele ettiğimiz muhtarlık yasasının çıkacağına inanıyoruz. Devlet büyüklerimizden müjdeyi aldım” dedi.

Kongre öncesi Ümraniye’de düzenlenen istişare toplantısında buluşan İstanbul Muhtarlar Federasyonu üyesi yüzlerce muhtar görüş, düşünce ve önerilerini ifade ederek; Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu’na İstanbul’dan bir başkan seçmek istediklerini ve bu ismin de yıllardır birlikte yol yürüdükleri Federasyon Başkanı Kadir Delibalta olmasını istediklerini dile getirmişlerdi. www.yerelgazete.com.tr de yayınladığımız haberde Delibalta; “Her şey nasip kısmet işi. Sizlerin bu birlik ve beraberliği, şahsıma karşı güven ve inancı hepsinin üzerinde. Siz muhtarlarımızın hak ve hukukunu yıllardır hep birlikte arıyoruz ve savunuyoruz. Birlik ve beraberliğimizi hiçbir zaman bozmayalım. Birlikte olduğumuz sürece daha güçlüyüz” sözleriyle işareti vermişti.

Reklamı Geç