Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜRKİYE MUHTARLAR KONFEDERASYONU KONGREYE GİDİYOR..

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu genel

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu genel kurulu 12 Ekim’de Ankara’da gerçekleştirilecek. Kongre öncesinde Ümraniye’de buluşarak istişarelerde bulunan İstanbul Muhtarlar Federasyonu üye ve delegesi muhtarlar yeni dönemde Kadir Delibalta’yı başkan görmek istediklerini ifade ettiler. Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Kurucusu, İstanbul Muhtarlar Federasyonu Kurucusu ve 12 yıldır başkanı, Ümraniye Necip Fazıl Mahallesi Muhtarı Kadir Delibalta ise; “Sizlerin bu birlik ve beraberliği, şahsıma karşı güven ve inancı her şeyin üstünde” dedi.

50 binin üzerinde muhtar üyeyi kapsayan Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu hafta sonu genel kurula gidiyor. Kongre öncesi Ümraniye’de düzenlenen istişare toplantısında buluşan İstanbul Muhtarlar Federasyonu üyesi yüzlerce muhtar görüş, düşünce ve önerilerini ifade ettiler. Muhtarlar, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu’na İstanbul’dan bir başkan seçmek istediklerini ve bu ismin de yıllardır birlikte yol yürüdükleri Federasyon Başkanı Kadir Delibalta olmasını istediklerini dile getirdiler.

Muhtarlara hitaben konuşan İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta ise şahsına karşı dile getirilen güven ve teveccühe teşekkür ederek; “Bugün yeniden birada olmaktan, beraber aynı sofrayı paylaşmaktan onur ve mutluluk duydum. Katılan tüm muhtar arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Her şey nasip kısmet işi. Sizlerin bu birlik ve beraberliği, şahsıma karşı güven ve inancı hepsinin üzerinde. Siz muhtarlarımızın hak ve hukukunu yıllardır hep birlikte arıyoruz ve savunuyoruz. Muhtarlar bu ülkenin temel taşı. Birlik ve beraberliğimizi hiçbir zaman bozmayalım. Birlikte olduğumuz sürece daha güçlüyüz” şeklinde konuştu.

 

Reklamı Geç