Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türk futbolunun efsane oyuncusu Ogün’e anlamlı ödül..

Geçtiğimiz günlerde siyasetten sanata,

Geçtiğimiz günlerde siyasetten sanata, spordan bürokrasi ve işdünyasına birbirinden seçkin konukların katılımı ile gerçekleşen Anadolu Birleştirici ve Sanayici İşdünyası Derneği ASİAD’ın Otizm farkındalığı başta olmak üzere KKTC’nin mutlu barış harekatının 50. yıldönümü ve Filistin’i destek temalı ödül gecesinin yansımaları devam ediyor. Geceye katılımları ile destek veren Türk futbolunun efsane oyuncusu Ögün Temizkanoğlu da ödülünü Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Hasan Turan’ın elinden aldı.

Anlamlı geceye katılmaktan onur duyduğunu ifade eden Ogün Temizkanoğlu, gecenin mimarı ASİAD Kurucu Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya ve ekibine teşekkür etti. ASİAD Başkanı Yücel Yalçınkaya, her alanda olduğu gibi sporda da ülkemizi her zaman başarıyla temsil eden isimleri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Tarihi Çavuşbaşı Kasrı’ndaki görkemli geceye siyasetten sanata, spordan bürokrasi ve işdünyasına birbirinden seçkin konuklar katıldı. Bu sene ‘Otizm Farkındalığı’, yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin mutlu barış harekatının 50. yılı ve Filistin Gazze’de yaşanan insanlık katliamı gibi konuların işlendiği gece TGRT Haber Sunucusu Mehmet Aydın ve Ülke Tv. Haber Sunucusu Gözde Özyürek’in sunumuyla gerçekleşti.

Yerli ve yabancı çok sayıda medya kuruluşunun da ilgi gösterdiği ödül gecesine; Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Meclis Başkanı Zorlu Töre, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu, Azerbaycan Milletvekili Vugar İskenderov, D8 Ülkeleri Genel Sekreteri İshak Abdülkadir İmam, TBMM  İdare Amiri ve AK Parti Milletvekili Hasan Turan, İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, AK Parti Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Aydoğan Ahikan, AK Parti MYK Üyesi Hasan Sert, Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Ümraniye Kaymakamı Abdülaziz Aydın, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Seyfettin Yıldırım, çok sayıda STK temsilcisi, muhtar, bürokrat ve yabancı ülke konsolosu ile işdünyası temsilcileri katıldı.

Reklamı Geç