Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TERÖRE KARŞI TÜRKİYE TEK YÜREK…

Ümraniye İl Dernekler Platformu

Ümraniye İl Dernekler Platformu Dernek Başkanları, 23 Ekim 2024 günü Ankara Kızılcahamam’da bulunan TUSAŞ’a yapılan hain terör saldırısını Ümraniye Meydanında bir basın açıklaması yaparak lanetledi.

Ümraniye İl Dernekler Platformu tarafından yapılan basın açıklamasında şunlar kaydedildi; “23 Ekim 2024 tarihinde Ankara Kızılcahamam’da bulunan TUSAŞ’a yapılan hain terör saldırısını kınıyoruz. Bu hain saldırıda şehit olan tüm vatan evlatlarına Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. TUSAŞ’a yapılan terör saldırısı millete yapılmıştır. Türkiye’nin terörün her türlüsüne karşı verdiği kararlı mücadele, bir kez daha teröristleri ve terör sevicilerini rahatsız etmiştir. Unutulmasın ki bu ülkeye ve millete uzanan hain eller kırılır. Teröre ve terör destekçilerine lanet olsun. Dün olduğu gibi bugün ve her zaman 85 milyon tek vücuduz. Kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi kimsenin bozamayacağı açıktır.

Terör belası, Türkiye için yabancı değildir. Doğu ve Güney Doğu bölgemizde binlerce insanımızın ölümüne, yüz binlerce insanımızın yaralanmasına sakat kalmasına, binlerce ailenin yerinden, yurdundan, köyünden, kentinden, uzaklaşmasına, ülke ekonomisinin  milyarlarca dolar kaybına neden olan ayrılıkçı terör yanında, 15 Temmuz 2016 da ülkemizin hükümetine karşı yapılan darbe girişimi ve ülkemizin aydınlık yüzleri olan güzel insanlara ve tesadüfi topluluklara yönelik terörist saldırılarını milletimiz unutmamıştır ve unutmayacaktır.

Türkiye üzerinde hain emeller besleyen emperyalizmin, maşası konumunda olan terör örgütleri eliyle hain emellerine ulaşacaklarını sanan gafiller, daha ne kadar kanla beslenirse beslensin, hain emellerine ulaşamayacaktır. Bu millet, teröre karşı yıllarca test ederek kanıtlanmış birliğini bir kez daha göstermiş ve bu eylem de öncekiler gibi sonuçsuz kalmıştır. Terörün vermeye çalıştığı mesajlar alınmayacak, ekilen nefret tohumları sulanmayacak ve terörün korkusundan beslenen bir teslimiyet sergilenmeyecektir.”

Reklamı Geç