Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sultanbeyli’nin gençlik ateşini birlikte yakalım!”

Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerinde

Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerinde kadınlardan sonra gençlik kollarında da kongre heyecanı başladı. Sultanbeyli İlçe Gençlik Kolları Başkan Adaylığını açıklayan Alihan Yılmaz, “Gelin, Sultanbeyli’nin gençlik ateşini birlikte yakalım” diyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Sultanbeyli İlçe Gençlik Kolları’na başkan adaylığını açıklayan partinin sevilen ismi Alihan Yılmaz, şunları kaydetti: “Henüz liseli bir öğrenciyken kapısından girdiğim, neferi olmaktan her zaman onur ve gurur duyduğum, ailem olarak gördüğüm Cumhuriyet Halk Partimizin, bugün Sultanbeyli Gençlik Kolları Başkan Adayı olarak karşınızdayım. Bu kararımı, siz değerli arkadaşlarımın destekleriyle ve hep birlikte daha güzel bir geleceğe ulaşma inancıyla aldım. Partimizde Sultanbeyli de Kurucu Halk-lis başkanlığı yaptım. Geçmiş dönem gençlik kolları il delegeliği ve yine bir dönem ana kademe yedek yönetim kurulu üyeliği yaptım. Verdiğimiz emek ve alın terine olan inancımla bu yolda sağlam adımlarla yürüyoruz.

Gençlerin enerjisi ve vizyonu, değişimin anahtarıdır. Birlikte çalışarak, Sultanbeyli’de gençlerin sesi olmayı, sorunlarımızı dile getirip çözümler üretmeyi ve umut dolu yarınlar inşa etmeyi hedefliyoruz. Sizlerin fikirleri, önerileri ve desteği benim için çok önemli. Çünkü biliyorum ki, birlikte daha güçlüyüz ve birlikte başaracağız. Hepinizin desteğini bekliyor ve bu yolda yanımda olmanızdan büyük mutluluk duyuyorum. Gelin, Sultanbeyli’nin gençlik ateşini birlikte yakalım! Sevgi ve saygılarımla..”

Reklamı Geç