Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sancaktepe Belediyesi’nden aşure bereketi..

Muharrem ayı oruçlarının son

Muharrem ayı oruçlarının son günlerine doğru her yerde aşure bereketi yaşanıyor. Sancaktepe Belediyesi de Samandıra, Yenidoğan ve Sarıgazi merkezde kurduğu çadırlarda on binlerce vatandaşa aşure ikramında bulundu. Belediye Başkanı Alper Yeğin de programlara bizzat katılarak vatandaşlarla aşure bereketini paylaştı.

Bu sene Samandıra, Yenidoğan ve Sarıgazi’de aşure dağıtım merkezleri kuran Sancaktepe Belediyesi, on binlerce vatandaşa birlik, beraberlik ve paylaşmanın simgesi aşure ikramında bulundu. Muharrem ayı oruç lokmalarında Cemevleri’nde vatandaşların lokmalarını paylaşan Belediye Başkanı Alper Yeğin de aşure dağıtım noktalarında ikramlara bizzat eşlik etti. Aşure ikramı programlarına CHP İlçe Başkanı Emre Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları ve meclis üyeleri de katıldı.

Sancaktepeli vatandaşların sıcak havaya rağmen yoğun katılım gösterdiği aşure dağıtım programları hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Alper Yeğin, “Bolluk, bereket, dayanışma ve birliğin sembolü olan aşurelerimizi bugün Samandıra, Yenidoğan ve Sarıgazi merkezde komşularımız ile paylaştık. Tutulan oruçların ve yapılan tüm dua ve ibadetlerin hak katında kabul ve makbul olmasını diliyorum” dedi.

Reklamı Geç