Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SAMKON, AŞCI VE YÖNETİMİYLE GÜVEN TAZELEDİ..

Merkezi İstanbul’da faaliyet gösteren

Merkezi İstanbul’da faaliyet gösteren Türkiye genelindeki Samsun ili sivil toplum kuruluşlarının çatı yapılanması Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu SAMKON, 5. olağan genel kurulunu gerçekleştirerek mevcut Genel Başkan Hasan Kaya Aşcı ve yeni yönetimiyle güven tazeledi.

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu SAMKON, geçtiğimiz hafta sonu Bahçelievler Belediyesi kongre merkezinde 5. olağan kongresini hemşerilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirdi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği genel kuruldu mevcut Genel Başkan Hasan Kaya Aşcı ve yeni yönetimi güven tazeledi. Aşcı’nın yönetiminde bölgemizden Samsun’un ileri gelen isimlerinden Murat Altun da yer aldı.

Genel kurulda katılımcılara hitap eden Başkan Hasan Kaya Aşcı, SAMKON olarak hedeflerinen Türkiye genelindeki tüm dernekler arasında etkin dayanışmayı sürekli kılmak olduğunu kaydetti. Samsunlu olma bilinci ile ülke ve dünya gündemindeki konularda, ortak görüş ve amaçlarda hareket eden bir yapı olduklarını ifade eden Aşcı, hemşeriler arasında yardımlaşma ve dayanışmayı her geçen gün daha da büyütmek için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Reklamı Geç