Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özgür Altıparmak; “Çalışma gruplarımız şehre katkı sunmak isteyen herkese açık..”

Çekmeköy’de şehir yaşamına katkı

Çekmeköy’de şehir yaşamına katkı sunmak ve daha güzel bir kent oluşumunu desteklemek üzere çalışmalarını sürdüren Kent Konseyi, meclis ve çalışma gruplarını oluşturdu. Kent konseyi çalışma gruplarının şehre katkı sunmak isteyen herkese açık olduğunu söyleyen Başkan Özgür Altıparmak, toplumun tüm kesimlerine yayılarak daha güzel bir Çekmeköy’ü elbirliği ile oluşturmak istediklerini kaydetti.

Çekmeköy Belediyesi Mehmet Akif Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği Eylül ayı toplantısıyla yeni sezonun startını veren Kent Konseyi; kadın, gençlik, kültür-sanat, spor, doğa-çevre, afet yönetimi, hayvan hakları, engelliler gibi şehir yaşamına dair pek çok alanda meclis ve çalışma gruplarını oluşturdu. Kadınlara yönelik, ekonomik ve sosyal destekleme projeleri konusunda planlanan çalışmaların da değerlendirildiği toplantıda çeşitli konular ele alındı.

Kent konseyi yönetim kurulunun dışında şehre katkı sunmak ve kent kültürünün gelişimine destek olmak isteyen herkese çalışma gruplarının açık olduğunu söyleyen Başkan Özgür Altıparmak, “21 mahalle muhtarımızdan tüm sivil toplum kuruluşlarına, esnaf ve işadamlarımızdan kanaat önderlerine toplumun tüm kesimlerine dalga dalga yayılarak herkese temas edeceğiz ve dileyen herkesin daha kaliteli ve güzel bir Çekmeköy oluşumu için çalışma gruplarında yer almasını sağlayacağız” dedi.

Reklamı Geç