Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Memleketinde okuduğu ilkokula tiyatro sahnesi de olan muhteşem spor salonu..

Hayırsever İşinsanı Hasan Öztürk’ün

Hayırsever İşinsanı Hasan Öztürk’ün sağlık ve eğitim alanları başta olmak üzere herkese örnek teşkil eden hizmetleri devam ediyor. Çocukluğunda memleketi Rize Güneysu’da okuduğu ilk okulun bahçesine babası Ali Rıza Öztürk adına içerisinde tiyatro sahnesi de bulunan muhteşem bir spor salonu yapan Öztürk, çocuklara güzel bir hediye verdi.  

Bölgemizin tanınmış hayırsever iş insanlarından Hasan Öztürk, memleketi Rize Güneysu’da yıllar önce okuduğu mahalle ilkokuluna içerisinde tiyatro sahnesi de bulunan muhteşem bir spor salonu yaparak çocuklara hediye etti. Babası Ali Rıza Öztürk’ün adı verilen Hasan Öztürk’ün yapmış olduğu bu son derece anlamlı ve bir o kadar da örnek teşkil eden hizmetin açılışını Güneysu Kaymakamı, Belediye Başkanı ve Rize İl Milli Eğitim Müdürü birlikte gerçekleştirdiler.

Hasan Öztürk ve ailesinin de katıldığı açılış programında çocukların mutluluğu görülmeye değerdi. Çekmeköy’de de başta sağlık ocağı gibi pek çok hayır hizmetleri bulunan Hasan Öztürk’ün eğitim alanında yapmaya devam ettiği destek ve yardımların devam edeceğini öğrendik. Hasan Öztürk, yaşam boyu kalıcı başlıca değerin yapılan hayır hizmetleri olduğunu her fırsatta dile getirmeye devam ediyor.

Reklamı Geç