Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kurucu Başkan Sıtkı Aydemir yerine İlhan Bayram seçildi..

Çekmeköy’ün kulüpler birliği olarak

Çekmeköy’ün kulüpler birliği olarak faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği’nde bayrak değişimi yaşandı. Kurucu Başkan Sıtkı Aydemir’in yerine İlhan Bayram oybirliği ile göreve seçildi.

10 Mayıs 2023 tarihinde resmi kuruluşunu gerçekleştiren Çekmeköy Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Kulüpler Birliği’nde yeni bir dönem başladı. Kurucu Başkan Sıtkı Aydemir’in sağlık sorunları ve birtakım özel durumlarından dolayı görevinden ayrılmasının ardından yönetim kurulunun oybirliği ile İlhan Bayram başkanlığa seçildi.

Taşdelen’de yapılan toplantıda kurucu olma görevini tamamladıklarını kaydeden Sıtkı Aydemir, “Bizler kurucular kurulu olarak bu kulüpler birliğini kurduk ve bugünlere getirdik. Gelinen süreçte sağlık sorunlarım ve bazı özel durumlardan dolayı hem İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği, hem de Kulüpler Birliği başkanlığından ayrılarak bu yapıların önünü açıyorum. Oluşacak yeni yönetim ve başkana görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Çekmeköy Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği’nin yeni Başkanı İlhan Bayram, kulüpler birliği olarak ilçe genelinde faaliyet gösteren tüm spor kulüpleri arasında güçbirliğini çok kısa bir süre içerisinde sağlayacaklarını açıkladı. Zaman kaybetmeden saha çalışmalarına başlayacaklarını kaydeden Bayram, “İlçemizin yerel yöneticilerinden başlayarak tüm kapıları çalacağız ve spor kulüplerimiz adına atılması gereken her adımı atacağız” dedi.

Reklamı Geç