Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaymakam Çelik’le ilçenin spor gündemi ve potansiyeli istişare edildi..

Geçtiğimiz günlerde yeni başkan

Geçtiğimiz günlerde yeni başkan İlhan Bayram ve yönetimi ile yepyeni bir dönemin başlangıcını yapan Çekmeköy Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği (Kulüpler Birliği), saha çalışmalarını sürdürüyor. Çekmeköy Kaymakamı, Resul Çelik’i ziyaret eden kulüpler birliği ilçenin spor gündemini istişare etti.

Çekmeköy’ün kulüpler birliği olarak faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği, yeni başkan İlhan Bayram ve yönetimi ile saha çalışmalarını sürdürüyor. Futbolundan voleyboluna, salon sporlarından binicilik ve tenise kadar sporun her alanında hizmet veren kulüpler arasında birlik ve beraberliği sağlayıp daha verimli şartlarda faaliyet sürdürülmesine katkıda bulunmak amacıyla kurulan Çekmeköy Spor Kulüpleri Birliği, ilçenin yerel yöneticilerini ziyaret etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Kaymakam Resul Çelik’i makamında ziyaret eden Birlik Başkanı İlhan Bayram ve yöneticiler, ilçenin sporla ilgili geleceğine dair verimli bir görüşme gerçekleştirdi.

Kulüpler Birliği’nin ziyaretinde sporun teşviki ve Çekmeköy’ün spor potansiyelini artırmak için atılacak adımlar karşılıklı olarak istişare edildi. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını kaydeden Kaymakam Resul Çelik, Başkan İlhan Bayram ve yönetimine yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi, çalışmalarında başarılar diledi.

Birlik Başkanı İlhan Bayram da Çekmeköy’deki tüm spor kulüplerinin daha elverişli şartlarda ve imkanlarda faaliyet göstermeleri için gerekli çalışmaları yapmakta kararlı olduklarını ifade etti. Ziyaret sonrası Başkan Bayram tarafından Kaymakam Çelik’e hediye takdimi yapıldı.

Reklamı Geç