Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kadının birleştirici gücüyle daha güçlü Çekmeköy..”

Hafta sonu kadın kolu

Hafta sonu kadın kolu seçimini yapmaya hazırlanan Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü’nde kongre heyecanı yaşanıyor. 4 ismin yarışacağı kadın kolu başkan adaylarından Oya Gök, ‘güçlü kadın, güçlü Çekmeköy’ şiarıyla çıktıkları yolda hedeflerinin ayrışmaya mahal vermeden birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu kaydetti..

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy İlçe Örgütü, hafta sona 2 Haziran Pazar günü kadın kolu kongresini yapmaya hazırlanıyor. Yeni Belediye Başkanı Orhan Çerkez’le tarihi  bir başarıya imza atılan 31 Mart seçimlerinin ardından büyük coşku ve heyecanın hakim olduğu CHP ilçe başkanlığında kadın kolu seçiminin yapılacağı ilk kongrenin de yoğun ilgi altında gerçekleşmesi bekleniyor. 4 ismin yarışacağı kadın kolu başkan adaylarından Oya Gök; her türlü ayrışmadan uzak, birlik ve beraberlik mesajları veriyor.

“Güçlü kadın, güçlü Çekmeköy” diyen Gök, son yerel seçimde elde edilen kazanımların kalıcı kılınarak daha büyük hedeflere odaklanılması gerektiğini ifade ediyor. Kadınların birleştirici gücü ile örgütün daha güçlü olabileceğini söyleyen Oya Gök, kadın üye sayısının artırılması ve aktif siyasete katılım oranlarının yükseltilmesi gibi hedefleri olduğunu dile getiriyor. CHP’nin Çekmeköy’de yaklaşık 2.185 kadın üyeye sahip olduğunu kaydeden Gök, göreve seçilmeleri halinde bu sayıyı kısa sürede çok daha yukarı seviyelere taşımakta kararlı olduklarını söylüyor.

2016 yılından bugüne aktif CHP üyesi olan Oya Gök, partisinin çeşitli projelerinde sürekli sahada oldu ve kadın dayanışmasının en etkili örneklerini sergileyerek çalışmalarda ön saflarda yer aldı. Bir dönem ilçe başkan yardımcılığı görevinde de bulunan Gök, İBB İştiraki Şehir Hatları A.Ş.’de yönetim kurulu üyeliği yaptı. Pazar günkü kongrede sarı renkli listeyle kadın kolu başkan adayı olan Gök, halen parti okulu eğitmenliği görevini sürdürüyor.

Reklamı Geç