Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İşaret dili ile Kur’an-ı Kerim okuma, yazma ve anlama kursu..

Türkiye şampiyonlukları, milli takım

Türkiye şampiyonlukları, milli takım halinde olimpiyat ve dünya müsabakalarından elde edilen dereceler ve daha nice başarılara imza atan Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü, sportif başarılarının yanı sıra sosyal alanlarda da anlamlı işler yapıyor. İşitme engelli genç bireylerin aileleri ile birlikte biraraya gelerek sportif faaliyetler aracılığı ile sosyalleştiği spor kulübünün Çekmeköy ilçe müftülüğü işbirliğiyle düzenlediği Kur’an-ı Kerim’i işaret dili ile okuma, yazma ve anlama kursu başarıyla neticeye ulaştı.

Bir yılı aşkın süre boyunca işaret diliyle Kur’an-ı Kerim öğrenen işitme engelli bayanlara sertifikaları Kulüp Başkanı Sıtkı Aydemir, ilçe müftülüğü idarecileri ve Sultançiftliği Muhtarı Engin Çelik tarafından takdim edildi. Kur’an-ı Kerim kitabımızın yanı sıra çiçek ve çeşitli hediyelerin de takdim edildiği sertifika töreninde son derece anlamlı görüntüler vardı. Yüce kitabımız Kur’an-ı bu kurs sayesinde işaret dili ile okuyup, yazan ve anlayan işitme engelli bayanların kendilerini ifade etme şekilleri katılımcılara duygu yüklü anlar yaşattı.

Kursiyerlere işaret dili ile Kur’an öğreten hocalara ve ilçe müftülüğü yetkililerine teşekkür eden Kulüp Başkanı Sıtkı Aydemir, işitme Engelliler Spor Kulübü olarak sadece sportif faaliyetlerle değil, bu gibi anlamlı kurslarla da farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını ve işitme engelli bireyler ile ailelerine her alanda yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade etti. Aydemir, “Bir yıldan beri işitme dilinde üyelerimize verdiğimiz Kur’an kursumuzu bu gün tamamlayarak kursiyerlerimize sertifikalarını verdik. Emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum. Benim için son derece anlamlı ve duygu yüklü bir gün. Kulübümüz her geçen gün daha da büyük bir aile olmaya devam edecek” dedi.

Reklamı Geç