Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HEM AK PARTİ HEM CHP KAYIP MECLİS ÜYELERİNİ ANDI..

Geçtiğimiz ay hem AK

Geçtiğimiz ay hem AK Parti’den hem de Cumhuriyet Halk Partisi’nden vefatların yaşandığı Ümraniye Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantısını buruk bir şekilde gerçekleştirdi. AK Parti Meclis Üyesi Yavuz Selim Tuncer ve CHP Meclis Üyesi Selçuk Çakırer’in yerine fotoğrafları konuldu, çiçekler bırakıldı. Hem AK Parti hem de CHP kayıp meclis üyelerini rahmetle andı.

Yaz tatilinin ardından Eylül ayı ilk oturumu ile yeni dönem toplantılarını başlatan Ümraniye Belediye Meclisi en buruk oturumlarından birini gerçekleştirdi. Geçtiğimiz ay önce Cumhuriyet Halk Partisi Meclisi Üyesi Selçuk Çakırer, ardından da AK Parti Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Tuncer’in vefat haberleri ile sarsılan Ümraniye Belediye Meclisi’nde derin bir yas ve üzüntü hakimdi. Her iki partinin vefat eden meclis üyelerinin yerine fotoğrafları konuldu, masasına çiçekler bırakıldı.

Meclis oturumuna katılarak üyelere başsağlığı dileyen Belediye Başkan İsmet Yıldırım, “Her meclis oturumunda, ön sıralarda yanımızda olan, hakkı en yüksek sesle savunan, yol ve dava arkadaşım, değerli kardeşim, Meclis Üyemiz ve Belediye Başkan Yardımcımız merhum Yavuz Selim Tuncer’i rahmet ve minnetle anıyorum. Bu vesileyle, yine kısa süre önce ebediyete irtihal eden CHP Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Selçuk Çakırer’i rahmetle anıyor, toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” sözleriyle üzüntüsünü dile getirdi.

Reklamı Geç