Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gürkan Kılıç; “Cesaret ve birlik kongremize tüm gençlerimizi bekliyoruz..”

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütleri’nde gençlik kolu kongreleri için takvim ve kongre adresleri belli oldu. Buna göre CHP Çekmeköy İlçe Gençlik Kolları Kongresi 18 Ağustos Pazar Günü Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’nde yapılacak. İlçe Gençlik Kolları ve aynı zamanda Belediye Meclis Üyesi Gürkan Kılıç, “Cesaret ve birlik kongremize tüm gençlerimizi ve partililerimizi bekliyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütleri’nde gençlik kolları kongre heyecanı yaşıyor. Geçtiğimiz aylarda yapılan kadın kolları kongrelerinden sonra ilçe gençlik kolları kongreleri için de takvim ve kongrelerin yapılacağı adresler belli oldu. CHP’nin 5. Olağan Çekmeköy İlçe Gençlik Kolları Kongresi 18 Ağustos Pazar Günü Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’nde toplanacak. Seçimli kongrede Fatih Yıldırım ve Ali Karataş’ın aday çıkıp yarışması bekleniyor.

Kongrenin ‘cesaret ve birlik’ kongresi olduğuna vurgu yapan mevcut Gençlik Kolları Başkanı ve aynı zamanda Belediye Meclis Üyesi Gürkan Kılıç, “CHP Çekmeköy Gençlik Kolları 5. Olağan Kongremiz hayırlı olsun. Bütün partililerimizi ve gençlerimizi kongremize bekliyoruz” dedi.

Reklamı Geç