Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gözler Yavuz Ağıralioğlu’nun açıklayacağı yeni partide..

“Türkiye İçin” sloganıyla tabanda

“Türkiye İçin” sloganıyla tabanda büyük umut yaratan Yavuz Ağıralioğlu genel başkanlığındaki Türk siyaset tarihinin en genç ve en yeni oluşumu, ülkenin dört bir yanında dalga dalga yayılıyor. 29 Ekim’de resmen açıklanması beklenen yeni partinin Çekmeköy’de de dikkat çeken buluşmaları başladı. İlçenin deneyimli siyasetçilerinden Sedat Yalçınkaya ve yol arkadaşlarının ev sahipliğindeki yoğun katılımlı programda İstanbul İl Başkanı olması beklenen Murat Uçar ve ekibi vatandaşlarla biraraya geldi..

Yavuz Ağıralioğlu’nun 29 Ekim’de adını, logosunu ve yol haritasını açıklaması beklenen Türk siyaset tarihimizin en genç ve en yeni oluşumu yeni partinin “Türkiye İçin” başlıklı teşkilatlanma çalışmaları kapsamında gerçekleşen toplumsal buluşmalar dalga dalga yayılarak sürüyor. Ağıralioğlu’nun kurduğu partinin İstanbul il başkanı olması beklenen bölgemizin genç ve dinamik isimlerinden Murat Uçar da ekibiyle birlikte 39 ilçede çalışmalarını gece-gündüz demeden devam ettiriyor.

Çekmeköy’de siyasetin tecrübeli isimlerinden Sedat Yalçınkaya ve yol arkadaşlarının organize ettiği halk buluşması tabanın gür sesi oldu. Geniş yankı uyandıracak ve bölge siyasetinin geleceğinde etkili izler bırakacak buluşmada gençlerin ve kadınların ağırlıklı olması dikkat çekti. Yeni siyaset ve yeni gelecek umuduyla konuşan Çekmeköylüler; işsizlik, yolsuzluk, ekonomik sıkıntılar, toplumsal şiddet, güvenlik kaygıları ve siyasi yozlaşmanın getirmiş olduğu vurdumduymazlıktan yana dert yandılar.

Sedat Yalçınkaya; “Her türlü görev ve sorumluluğu üstlenmeye hazırız..”

Toplantının açılış konuşmasını yapan programın evsahibi Sedat Yalçınkaya; toplumda büyük karşılığı olan Yavuz Ağıralioğlu ile Türk siyaset tarihinde yepyeni bir oluşumun gerçekleştiğini belirterek, ‘Türkiye İçin’ çıkılan bu yolda kendilerinin de her şartta ve koşulda vatan ve millet aşkıyla görev ve sorumluluk almaya hazır olduklarını kaydetti. Ağıralioğlu’nun 29 Ekim’de açıklayacağı partinin şimdiden büyük umut yarattığını ve toplumda karşılık bulduğunu kaydeden Yalçınkaya, Murat Uçar ve ekibinin İstanbul’daki çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve bu kapsamda Çekmeköy’de birlikte sürdürdükleri çalışmaların da artık olgunlaştığını söyledi.

Murat Uçar da yaptığı konuşmada; Yavuz Ağıralioğlu ile birlikte ‘Türkiye İçin’ çıkmış oldukları yepyeni yolun çok güzel bir hedefe doğru hızla yol aldığını ifade etti. “İnşallah hep birlikte, Türkiye için, İstanbul için, her şeyin en iyisine layık milletimiz için, durmadan, yılmadan çalışacağız” diyen Uçar, “Az kaldı. Hayallerimiz, umuda döndü, çok yakında da umutlarımız gerçekleşecektir. Halkımız, milletimiz, bu vatanın evlatları müsterih olsun. Siyaset; şahısların faydasına, kişisel çıkarlar için değil, memleketin, milletin faydasına, millet için nasıl yapılıyor, Tüm Türkiye’ye, İstanbul’a göstereceğiz inşallah. Herkes Yavuz Ağıralioğlu’nu, O’nun kardeşlerini görecek” dedi.

“Ülkenin başına daha ne gelebilir, göktaşı mı çarpmalı..”

Çalışmaların son aşamaya geldiğini kaydeden Murat Uçar, şunları kaydetti: “Bunca yılın sonunda gelinen noktada ülkenin ve milletin hali ortada. Üniversite bitirmiş işsiz gençlerimiz, ekonomik darboğazın pençesinde umudunu yitirmiş milyonlarca yurttaşımız, emeklimiz, esnafımız, çiftçimiz, ev hanımı ve daha vahimi artık sokakta güvenle oyun oynayamayan çocuklarımız… Herkes dertli, herkes perişan. Siyasi ahlak yerlerde, adalet bitmiş, her türlü yolsuzluk almış başını gidiyor. Geriye daha ne kaldı.. Genel Başkanımız Sayın Yavuz Ağıralioğlu’nun deyimiyle ‘Bu ülkenin başına daha ne gelebilir? Daha göktaşı mı çarpmalı…’

İşte böyle bir tabloda milyonlar, yeni bir umut, yeni bir çıkış yolu arıyor. Bizler, genel başkanımız Sayın Yavuz Ağıralioğlu ve ekibi olarak bu zor günlerden kurtuluşun meşalesi olmak için bir yola çıktık. Eğitimde, adalette, sağlıkta ve güvenlikte yapılacak çok işimiz var. Bu yoldaki en büyük desteğimiz sizlersiniz. Birlikte olursak başarabiliriz, birlikte hareket edersek rahata ve huzura erebiliriz. Ülkenin, İstanbul’un eskimiş siyasileri de buradan, bizim yaşatarak vereceğimiz bitmeyen bu eğitimlerden kendi üzerlerine düşeni alır, belki bir şeyler öğrenirler! Onalara da bu manada bir faydamız dokunmuş olacaktır.”

Reklamı Geç