Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gönül köprüleri bu kez de sünnet organizasyonu için kuruldu..

Hayırseverlerle mahallesindeki ihtiyaç sahipleri

Hayırseverlerle mahallesindeki ihtiyaç sahipleri arasında yıllardır gönül köprüleri kuran Çekmeköy Sultançiftliği Mahallesi’nin sevilen muhtarı Engin Çelik, bu seni bir ilki daha gerçekleştirerek onlarca çocuğun sünnetini yaptırdı. Sünnet olan tüm çocukların kirvesi de olan Muhtar Çelik, “Her geçen gün büyüyen ailemize teşekkür ediyorum” dedi.

Çekmeköy Sultançiftliği’nin ‘hayır’ işlerinde sağlam köprüler inşa eden muhtarı Engin Çelik, bu sene bir ilki daha gerçekleştirdi. Eğitim yardımlarından gıda desteğine, kira ve fatura desteklerinden giyim ve barınma giderlerine, sadece mahallesine değil tüm bölgedeki ihtiyaç sahibi aileler ile hayırseverler arasında yıllardır adeta gönül köprüsü kuran Muhtar Engin Çelik, bu yıl da onlarca çocuğun sünnetini yaptırdı. Tüm çocukların kirvesi de olan Muhtar Çelik, “Her geçen gün büyüyen ailemize şükranlarımı sunuyorum” diyerek hayırsever dostlarına teşekkür etti.

Sünnet çocuklarının ve ailelerinin kirvesi olmaktan büyük onur duyduğunu kaydeden Muhtar Çelik, “Kirve olmanın bu yavrularımız ve ailelerinin bundan sonraki yaşamları boyunca da sorumluluk almak olduğu bilinciyle daha da mutluluk duyuyorum. Organizasyonda destek ve katkılarını esirgemeyen tüm gönül dostlarımıza teşekkür ediyorum. Hayırsever dostlarımızla birlikte kurmuş olduğumuz bu gönül köprülerini daha güçlendirmeye devam edeceğiz” dedi.

Muhtar Engin Çelik’in hayırseverlerin destekleri ile gerçekleştirmiş olduğu sünnet organizasyonundan son derece mutlu olduklarını anlatan sünnet çocuklarının aileleri de, “O her zaman yanımızda, herkesin her derdine yetişmeye çalışıyor ve bizlerle birlikte” dedikleri Muhtar Çelik ve hayırseverlere teşekkür ettiler.

Reklamı Geç