Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Girişimci Kadınlar Derneği yeni dönemin startını verdi!..

Örnek teşkil eden sosyal

Örnek teşkil eden sosyal sorumluluk projeleri ve başarılı işkadını kimliği ile kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim olan Serpil Erdoğan yönetimindeki Çekmeköy Girişimci Kadınlar Derneği, yeni dönemin startını verdi..

Geçtiğimiz yıl kurulan Çekmeköy Girişimci Kadınlar Derneği, çalışma ve faaliyetlerini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirerek önümüzdeki günlerde gerçekleştirmeyi hedefledikleri plan ve projeleri ele alan dernek yönetimi önemli kararlara imza attı. Girişimci kadınların yeni dönemde daha çok ses getirecek işler yapacağını vurgulayan Dernek Başkanı Serpil Erdoğan, kadın dayanışmasını elbirliği ile güçlendirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Başkan Serpil Erdoğan, “Her meslek grubundan girişimci kadınlarımızdan oluşan derneğimiz; girişimci olmak isteyen ve hayat mücadelesinde ‘bize de bir ışık yakın’ diyen kadınlarımızın yanında, onların yol haritasındaki hikayenin içinde, hayat yolculuğunu daha kolay atlatmalarını sağlamak amacıyla bir araya gelmiş üyelerden oluşmaktadır. Sizler de girişimci olmak istiyor ve nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız bize başvurun” dedi.

Reklamı Geç