Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Genel müdürlük görevine Ulaş Altıparmak atandı..

Türkiye’nin bal ve arıcılık sektöründeki lider markası Balparmak, kurumsal tarihinde

Türkiye’nin bal ve arıcılık sektöründeki lider markası Balparmak, kurumsal tarihinde yeni bir sayfa açıyor. 1980 yılında Özen Altıparmak tarafından kurulan Altıparmak Gıda (Balparmak) Genel Müdürlüğü’ne, ailenin ikinci kuşak temsilcisi Ulaş Altıparmak atandı. 

Türkiye’nin bal ve arıcılık sektöründeki öncü markası Balparmak, kurumsal tarihinde yeni bir döneme giriyor. 1980 yılında Özen Altıparmak tarafından kurulan Altıparmak Gıda (Balparmak), Özen Altıparmak’ın Yönetim Kurulu Başkanı, Özgür Altıparmak’ın ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığı yapısını, ikinci kuşak temsilcisi Ulaş Altıparmak’ın Genel Müdürlük görevine atanmasıyla daha da ileriye taşıyor. Kuruluşundan bu yana doğal, güvenilir ve kaliteli arı ürünleriyle tüketicilerin ilk tercihi olan Balparmak, 50. yılına yaklaşırken, yeni nesil yönetim anlayışıyla yoluna devam ediyor.

Balparmak’ın temelleri, 1980 yılında Türkiye’de arı ürünleri sektörünün henüz gelişmekte olduğu bir dönemde atıldı. Kurucular, ülkenin dört bir yanından temin ettikleri balları gelişmiş laboratuvar analizlerinden geçirerek doğallığını teyit ettikten sonra tavizsiz kalite standartları çerçevesinde ambalajlayarak sofralara ulaştırdı. “Kovandan sofraya doğal lezzet” anlayışıyla yola çıkan marka, kısa sürede Türkiye’nin en çok tercih edilen güvenilir doğal bal markası haline geldi. Bugün bu miras, ikinci kuşağın vizyonuyla geleceğe taşınıyor. Ulaş Altıparmak’ın Genel Müdürlük görevine getirilmesiyle birlikte Balparmak, kurumsal değerlerine bağlı kalırken, aynı zamanda değişen dünya dinamiklerine uyum sağlayan çevik bir yönetim anlayışını da benimsemeyi hedefliyor.

Ulaş Altıparmak kimdir?

Gıda sektöründe 12 yıllık deneyime sahip olan Ulaş Altıparmak, kariyeri boyunca Balparmak çatısı altında ticari pazarlama, tedarik zinciri, iş geliştirme, proje yönetimi ve bölge operasyonları gibi çeşitli alanlarda yatay ve dikey geçişler yaparak aktif olarak görev aldı. 1989 doğumlu Altıparmak Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri lisans programının ardından, Bilgi Üniversitesi’nde MBA yüksek lisans derecesiyle akademik altyapısını güçlendirdi.

Dijital dönüşüm, kurumsal yapılanma ve sürdürülebilir büyüme stratejileri konularında uzmanlaşan Altıparmak; analitik bakış açısını, insan odaklı liderlik anlayışıyla bütünleştirerek değişim yönetimi, inovasyon, finansal verimlilik ve paydaş ilişkileri gibi alanlarda yüksek performanslı ekiplerle önemli başarılara imza attı.  Altıparmak, markanın gelecek perspektifini ise şu sözlerle özetliyor: “Balparmak bugün yalnızca bir bal markası değil; aynı zamanda doğaya, üreticiye ve topluma duyarlı bir değer üretim modelinin temsilcisi.  AR-GE yatırımlarımız, apiterapi ürün portföyümüz, kalite güvence laboratuvarlarımız ve sürdürülebilir tedarik zincirimizle yalnızca Türkiye’de değil, 43 ülkede yer aldığımız global pazarlarda da güçlü bir konumdayız. Bu başarıyı, ülkemizi gururla temsil edeceğimiz yeni ve stratejik pazarlarda daha da ileriye taşıyacağız.”

BALPARMAK HAKKINDA:

Tüketicisine sunduğu kalite standardı ile farklılaşan, balın ve arı ürünlerinin doğallığını koruyarak hak ettiği en yüksek değere çıkarmak misyonuyla çalışan Balparmak, bu anlamda sektörün öncülüğünü üstleniyor. Gıda güvenliği konusunda uluslararası standartlara göre çalışan Balparmak, FSSC 22000 (Food Safety System Certification) ve BRCGS (British Retail Consortium Global Standarts) gibi uluslararası gıda güvenliği sistemleri sertifikalarına da sahip. Türkiye’nin bal ve diğer arı ürünleri alanındaki ilk, gıda alanında 8’inci AR-GE Merkezi’ne sahip olan Balparmak; TÜRKAK tarafından akredite olan Bal ve Diğer Arı Ürünleri Araştırma ve Kalite Kontrol Laboratuvarı sayesinde, tüketicilerine sunduğu ürünlerini en az 100 parametrede analiz ediyor.

Reklamı Geç