Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fatih Yıldırım; “Yerelden genele hep beraberiz”

CHP Çekmeköy gençliği hafta

CHP Çekmeköy gençliği hafta sonu kongreye gidiyor. İki aday Fatih Yıldırım ve Ali Karataş başkanlık için yarışacak. Kongre öncesi son mesajlarını veren Fatih Yıldırım, “Pazar günü Cumhuriyet Halk Parti’mize yakışan bir kongre yapacağız ve o salondan elele kolkola çıkıp, Pazartesi günü sabahından itibaren hep birlikte omuz omuza alanlarda partimizi iktidara taşımak için mücadele edeceğiz. Yerelden genele hep beraberiz. Bu yolda Ali kardeşimin de gücümüze güç katacağına hiç şüphem yok” diyerek birlik ve beraberlik çağrısını yineledi.

Hafta sonu Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’nde gençlik kolları seçimini yapmaya hazırlanan Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nda kongre heyecan sürüyor. İki adayın yarışması beklenen kongre öncesi son mesajlarını veren gençlik kolu başkan adayı Fatih Yıldırım, “Bu yolda Ali kardeşimin de gücümüze güç katacağına hiç şüphem yok” diyerek birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Çekmeköy’de Cumhuriyet Halk Parti’li gençlerin geleceği inşa edeceğini kaydeden Fatih Yıldırım, “Yerelden genele hep beraberiz” diyerek mavi listeye destek istedi.

Hedefleri doğrultusunda yapmış oldukları plan ve projelerinin gençlerin hayalleri ile örtüştüğünü ifade eden Yıldırım, “Çıktığımız bu yolda dostlarımızın heyecanı bizi alanlara ve sokağa daha fazla bağladı. Bu yolda, diğer başkan adayımız Ali Karataş kardeşimin de gücümüze güç katacağına hiç şüphem yok. Pazar günü Cumhuriyet Halk Parti’mize yakışan bir kongre yapacağız ve o salondan elele kolkola çıkıp, Pazartesi günü sabahından itibaren hep birlikte omuz omuza alanlarda partimizi iktidara taşımak için mücadele edeceğiz” dedi.

Reklamı Geç