Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ezgi Arslan ve Ziya Kayadurmuş Erdi Muradına..

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy İlçe Başkan Yardımcısı Haydar Arslan ve Sebiha Arslan’ın biricik kızları Ezgi Arslan ile Nursel ve Hacı Kayadurmuş ailesinin oğlu Ziya Kayadurmuş bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ diyerek hayatlarını birleştirdiler. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na denk gelen görkemli düğün töreninde genç çiftin nikahını Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez kıydı. Arslan ve Kayadurmuş ailelerinin en mutlu gününe siyasetten işdünyasına, STK temsilcilerinden muhtarlara çok sayıda davetli katıldı.

Elisa Davet ve Balo Salonu’nda gerçekleşen Arslan ve Kayadurmuş ailelerinin biricik evlatları Ezgi ve Ziya Kayadurmuş’un görkemli düğün ve nikah merasimi birbirinden seçkin konukları ağırladı. Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy İlçe Başkan Yardımcısı Haydar Arslan ve Sebiha Arslan’ın biricik kızları Ezgi Arslan ile Nursel ve Hacı Kayadurmuş ailesinin oğlu Ziya Kayadurmuş’un nikahını Belediye Başkanı Orhan Çerkez kıyarken, CHP İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan, Almus Kınık eski Belediye Başkanı Güven Arslan, Çekmeköy Belediye Başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de genç çiftin nikah şahitliğini yaptı.

Siyasetten işdünyasına, STK temsilcilerinden yerel yöneticiler ve muhtarlara pek çok davetlinin katıldığı düğün ve nikah töreninde Arslan ve Kayadurmuş ailelerini tebrik eden Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Ezgi ve Ziya çiftini tebrik ederek ömür boyu mutluluklar diledi. Kız babası Haydar Arslan da bu mutlu günlerinde yanlarında olarak kendilerini yalnız bırakmayan tüm aile dostlarına gönül dolusu teşekkürlerini iletti.

Yerel Gazete olarak; “Hayırlı olsun” dileklerimizle Arslan ve Kayadurmuş ailelerini tebrik ediyor, Ezgi ve Ziya Kayadurmuş’a ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Reklamı Geç