Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ESSİAD, yeni sezonun startını Çamlıca Kule’den verdi..

Merkezi Ümraniye’de faaliyet gösteren

Merkezi Ümraniye’de faaliyet gösteren esnaf, sanatkar ve iş insanları yapılanması Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD, yeni sezonun startını ülkemizin yüz akı eserlerinden Çamlıca Kule’den verdi.

Hafta sonu Türkiye Cumhuriyeti tarihimizin yüz akı eserlerinden Çamlıca Kule’de buluşan Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD ailesi, gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısıyla yeni sezonun startını verdi. Çamlıca Kule A.Ş Genel Müdürü Mustafa Küçükkaptan’ın ev sahipliğinde eşsiz güzelliklere sahip İstanbul’u en görkemli manzaradan seyreden ESSİAD yöneticileri haklı bir gururun keyfini yaşadı.

Kule gezisine Hezârfen Ahmed Çelebi’nin İstanbul üzerinden yaptığı kuş uçuşu film gösterisini izlemekle başlayan ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı ve dernek yöneticileri daha sonra kulenin yönetim ve gözlem merkezlerinde Genel Müdür Mustafa Küçükkaptan ve yetkililer tarafından yapıya ilişkin bilgilendirildiler.

369 metre uzunluğu, 587 metre deniz seviyesinden yüksekliği olan ve bu özelliğiyle Avrupa’nın en yüksek kulesi konumunda bulunan Çamlıca Kulesi’nin şehrin siluetini, tarihi simgelerini ve doğal güzelliklerini panoramik manzaralarla sunduğunu belirten Genel Müdür Küçükkaptan, 2 milyonun üzerinde ziyaretçiye ev sahipliği yaptıklarını kaydetti.

Çamlıca Kule gibi eserlerin ülkemizin yüz akı olduğunu kaydeden ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı da Küçükkaptan’a teşekkür ederek, “Gerçekten burada muhteşem bir yapı inşa edilmiş. İstanbul’un en muhteşem lokasyonunda tarihe not düşen bu eseri herkesin gelip görmesini ve bu haklı gururu yaşamasını diliyorum” dedi.

İstanbul’un en yüksek noktasından keyifli bir gün geçiren ESSİAD yöneticileri daha sonra Ekim ayı yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirerek yeni sezona yönelik istişareler yaparak kararlar aldılar.

Reklamı Geç