Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Enver Mert Ilgın ve Zeynep Gün (Ilgın), mutluluğa ‘evet’ dedi..

Bölgemizin önde gelen tanınmış

Bölgemizin önde gelen tanınmış iş insanlarından Cüneyt Ilgın’ın oğlu Enver Mert Ilgın, birbirinden seçkin konukların katıldığı rüya gibi bir düğün ve nikah merasiminde hayatını Zeynep Gün (Ilgın) ile birleştirerek ömür boyu mutluluğa ‘evet’ dedi. Belediye Başkanı Orhan Çerkez’in nikahını kıydığı genç çiftin muhteşem dans gösterisi ve zeybek oyunu ayakta alkışlandı.

Bölgemiz kamuoyunun yakından tanıdığı iş insanı Cüneyt Ilgın’ın biricik oğlu Enver Mert Ilgın, siyaset ve iş dünyasından pek çok davetlinin katıldığı rüya gibi düğün ve nikah merasiminde hayatını Zeynep Gün (Ilgın) ile birleştirdi. Görkemli düğün ve nikah merasiminde salona muhteşem bir atmosferde giriş yapan gelin ve damadın dans gösterisi ve zeybek oyunu ayakta alkışlandı.

Siyasi parti ilçe başkanları, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, Taşdelen eski Belediye Başkanı Hüseyin Sipahi ve çok sayıda konuğun şahitlik ettiği törende genç çiftin nikahını Belediye Başkanı Orhan Çerkez kıydı.

Enver Mert ve Zeynep çiftine ömür boyu mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını takdim eden Başkan Çerkez, izdivacın her iki aileye hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Damat babası iş insanı Cüneyt Ilgın da bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

 

Reklamı Geç