Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EĞİTİME DESTEK BU SENE DE ARTARAK DEVAM ETTİ..

Bölgemizin önde gelen tanınmış

Bölgemizin önde gelen tanınmış iş insanlarından Lütfü Tiryakioğlu ve Murat Altun, her sene olduğu gibi bu yıl da eğitim-öğretim dönemi başlangıcında kırtasiye ve eğitim seti desteklerini gerçekleştirerek öğrencileri unutmadı.

Sosyal dayanışma ve yardımlaşmada örnek bir duyarlılık sergileyen, bölgemizin tanınmış iş insanlarından Murat Altun GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Altun ve Tiryakioğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Tiryakioğlu, her sene olduğu gibi bu sene de yeni eğitim ve öğretim dönemi öncesi hazırladıkları kırtasiye setlerini Çekmeköy’ün 21 mahallesinde ihtiyaç sahibi yüzlerce ailenin okula giden çocuklarına ulaştırdılar.

İçerisinde defterden kaleme, cetvelden, silgi, boya ve pergele onlarca çeşit kırtasiye araç ve gerecinin bulunduğu okul ihtiyaç malzemelerini öğrencilere ulaştıran Tiryakioğlu ve Murat Altun, bir kez daha hayırda yarışa vesile oldular. Okulların açıldığı şu günlerde çocuğunun okul ihtiyaçlarını düşünen aileler için son derece önemli olan kırtasiye desteği yüzlerce öğrencinin yüzünü güldürdü.

Reklamı Geç