Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DEVA Partisi İstanbul İl Yöneticisi Subaşı’ndan dikkat çeken çıkış..

Genel Başkan Ali Babacan’ın

Genel Başkan Ali Babacan’ın da katılımıyla yapılan DEVA Partisi İstanbul kongresinde il yönetimine seçilen bölgemiz siyasetinin önde gelen tanınmış isimlerinden İbrahim Subaşı, “Sokağın, tabanın, halkın ve milletin sesi, gözü, kulağı olacağız. Her derde deva bulmak için çözüm ve çareler üreteceğiz. Tüm yerel yönetimlerin de yakın takipçisi olacağız” dedi.

Geçtiğimiz hafta Genel Başkan Ali Babacan’ın da katılımıyla Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde coşkulu bir kongre gerçekleştiren DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığı, mevcut başkan Ali Hakan Ağaoğlu ve yeni yönetimiyle güven tazelemişti. Tek liste halindeki kongrede il yönetimine seçilen partinin bölgemiz siyasetindeki aktif simalarından İbrahim Subaşı, dikkat çeken isimlerin başında geliyor. Yeni görevi hakkında görüşlerini aldığımız Subaşı, “Yolumuz uzun, işimiz çok” dedi.

Siyasi yaşamının DEVA Partisi ile başladığını, Çekmeköy Teşkilatı’nda ilçe yöneticiliği ve belediye başkan adaylığı yaptığını hatırlatan İbrahim Subaşı, şimdi kendisine yepyeni bir görev ve sorumluluk yüklendiğini ve bu vazifenin getirmiş olduğu ağır yükün bilincinde olduğunu kaydetti. Çekmeköy’ün gönlünde ayrı bir yeri olduğuna vurgu yapan Subaşı, yeni ilçe başkanı Mimar Hasan Keleş ve yönetimine başarılar diledi. Subaşı, “Ümraniye’de son derece başarılı bir ilçe başkanlığı görevi yapan Sayın Keleş, herkesin sevdiği bir isim. Çekmeköy teşkilatında da başarılı olacağına inancım tam” dedi.

Yeni görevi gereği artık bütün İstanbul’a odaklanması gerektiğini kaydeden Subaşı, “Başta ilçe belediyeleri ve büyükşehir olmak üzere tüm yerel yönetimleri halkın talepleri doğrultusunda daha yakın takibe alacağız. Hepsi mercek altında olacak. Vatandaşın gözü, kulağı, sesi olacağız. Kamu yararına yapılan güzel işleri ayakta alkışlayıp takdir ederken, yapılmayan ya da yanlış yapılan her işin de karşısında duracağız. Yapıcı eleştirilerimiz, gündem yaratarak soruna dikkat çekecek ve çözüm için derde derman olacak” şeklinde konuştu.

Belediyelerin özellikle kadın ve aile sağlığı merkezleri gibi çağımızın en önemli ihtiyaçlarına ivedilikle eğilmeleri gerektiğini dile getiren Subaşı, bu konuda önemli mesafeler kaydeden Kadıköy ve Ataşehir gibi ilçeleri de örnek gösterdi. Ülke gündemindeki en hassas konuların başında gelen hayvan hakları ile ilgili olarak da konuşan Subaşı, DEVA Partisi olarak hayatın her alanında olduğu gibi bu konuda da eylem planı oluşturan tek parti olduklarını söyledi. Subaşı, eylem planında sokak hayvanlarının ülkemize yakışır şekilde rehabilitesi için tüm ayrıntıların planlandığını kaydetti.

Yine tüm yerel yönetimlerin vatandaşın beklentileri doğrultusunda herkese sağlıklı içme suyu sağlaması gerektiğini anlatan Subaşı, “Hele ki okullarımızda çocuklarımızın beslenmesi için sağlıklı gıda ve yemeği geçtik bari sağlıklı içme suyu temin etsinler. Bütün okullara su arıtma cihazları konularak çocuklarımızın ücretsiz şekilde musluktan su içmeleri sağlanabilir” dedi.

Son olarak bütün dünyada kabul gören Ali Babacan gibi ekonomi alanında ulusal ve uluslararası  başarılara imza atmış bir lidere sahip olduklarını söyleyen Subaşı, “Herkesi eşit tutan ve herkese güven veren genel Başkanımız Sayın Ali Babacan önderliğinde ülkemizin tüm dertlerine deva olmak için mücadelemizi kararlı şekilde sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç