Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Daşdemir ve Göktaş Aileleri’nin nikahını Başkan Yıldırım kıydı..

Ümraniye siyasetinin önde gelen

Ümraniye siyasetinin önde gelen tanınmış isimlerinden Ak Parti Belediye Meclis Üyesi ve İşinsanı Murat Daşdemir’in oğlu Erdem Daşdemir, Rabia Göktaş (Daşdemir) ile bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ dedi. Birbirinden seçkin konukların katıldığı düğünde genç çiftin nikahını Belediye Başkanı İsmet Yıldırım kıydı.

AK Parti Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Murat Daşdemir’in oğlu Erdem Daşdemir ile Rabia Göktaş (Daşdemir) hayatlarını birleştiren imzayı görkemli bir düğün ve nikah töreni ile attı. AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur, Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya, SGM Müdürü Coşkun Bilgin, meclis üyeleri, iş insanları ve çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde genç çiftin nikahını Belediye Başkanı İsmet Yıldırım kıydı.

Dudullu Artemis Davet ve Balo Salonu’ndaki düğünde her iki aileye hayırlı olsun dileklerini ileten başkan Başkan İsmet Yıldırım, “Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyor, değerli ailelerini de gönülden tebrik ediyorum” dedi. Davete katılan konuklar da Daşdemir ve Göktaş Aileleri’ne hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Biz de Yerel Gazete olarak; genç çifte ömür boyu mutluluklar dilerken Daşdemir ve Göktaş Aileleri’ne ‘Hayırlı olsun’ diyoruz.

Reklamı Geç