Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Çekmeköy Örgütü, yeni hedef genel seçimi gösterdi..

31 Mart yerel seçim

31 Mart yerel seçim değerlendirme gündemli örgüt toplantısını Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’nde tüm parti kademelerinin katılımıyla gerçekleştiren CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı, yeni başarı çıtasını genel seçimde iktidar hedefine koydu. “31 Mart’ta başardık, ilk genel seçimde yine başaracağız” diyen İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan, kararlılık mesajı verdi. Parti örgütüne teşekkür eden Belediye Başkanı Orhan Çerkez de “Artık hizmet zamanı” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy İlçe Başkanlığı, yerel seçim değerlendirme gündemli örgüt toplantısını Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’nde gençlikten kadına, ana kademeden üyelere tüm partililerin katılımıyla gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Orhan Çerkez, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Hülya Özdemir, eski ve yeni ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda üyenin katılımıyla gerçekleşen örgüt toplantısında yeni başarı çıtası iktidar hedefine konuldu.

Toplantıda partililere seslenen İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan, yine aynı salondaki kongrede işbaşına gelirken koydukları yerelde iktidar hedefini bu kez genelde iktidar olarak güncellediklerini kaydetti. 31 Mart’ta Çekmeköy halkının büyük destekleri ve Başkan Orhan Çerkez ile belediyeye Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını diktiklerini ifade eden Başkan Tutan, “Yapılacak ilk genel seçimde Türkiye iktidarına da partimizin bayrağını dikeceğiz. Buna inanın ve kararlı duruşunuzu her daim sürdürün” şeklinde konuştu.

Partisinin tüm kademelerinde görev yapan yöneticilerine ve üyelere teşekkür eden Tutan, “Hep birlikte çalıştık ve kazandık. Şimdi yine hep birlikte daha çok çalışıp daha büyük başarılar elde etme zamanı” dedi. Dünyanın en güzel ve en özel duygusu annelik için kısa bir mola vermek zorunda kalacağını da duygusal sözlerle ifade etmeye çalışan Başkan Tutan, bu süreçte tüm ilçe yöneticilerinin görevleri başında olacağını kaydetti.

Belediye Başkanı Orhan Çerkez de yaptığı konuşmada partililere teşekkür etti. “Her birimizin sahada büyük bir başarıya imza attığı 31 Mart artık geride kaldı. Seçim bitti şimdi hizmet ve 300 bin Çekmeköy halkına eser ve yatırım kazandırma zamanı” diyen Başkan Çerkez, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Örgüt toplantısında daha sonra partililer tek tek söz alarak yerel seçim değerlendirme ve bundan sonraki hedeflere ilişkin görüş, düşünce ve önerilerini dile getirdiler.

Reklamı Geç