Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Çekmeköy Gençlik Kolları’nda 2 oy farkla Ali Karataş..

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları’nın 5. olağan kongresi, Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’nde coşkulu bir katılımla gerçekleşti. Nefes nefese geçen çekişmeli başkanlık yarışının kazananı sadece 2 oy farkla Ali Karataş oldu. Divan Başkanlığı’nı Sami Yayla’nın yaptığı kongrede kullanılan 755 oyun 375’ini mavi listeyle Fatih Yıldırım alırken, kırmızı listeyle 377 oy alan Ali Karataş CHP’nin yeni gençlik kolu başkanı seçildi.

Her iki adayla birlik ve beraberlik görüntülerinin verildiği kongre sonunda gençlere hitap eden İlçe Başkanı Haydar Arslan, “Heyecanı yüksek bir süreci daha başarıyla tamamladık. Bu günün kazananı Cumhuriyet Halk Partisi olmuştur. Yarından itibaren ilçe başkanlığımız olarak uyum içinde sahada omuz omuza çalışarak mücadelemizi hep birlikte büyüteceğiz” dedi.

CHP Çekmeköy’ün yeni Gençlik Kolu Başkanı Ali Karataş ta yaptığı teşekkür konuşmasında, “Bugün Fatih Yıldırım kaybetmedi, Ali Karataş kazanmadı. Bugün partimiz kazandı. Bugüne kadar beraber yol yürüdük bundan sonra da beraber yol yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Reklamı Geç