Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çekmeköy Kent Konseyi, yepyeni bir başlangıç yaptı..

Olağan genel kurulunu gerçekleştiren

Olağan genel kurulunu gerçekleştiren Çekmeköy Kent Konseyi, yeni dönem başkanı İşinsanı Özgür Altıparmak ve yönetimi ile yepyeni bir başlangıç yaptı. Belediye Başkanı Orhan Çerkez, CHP İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri, kanaat önderleri ve çok sayıda Çekmeköylü’nün katıldığı genel kurulda ilçenin geleciğine dair hedefler doğrultusunda önemli kararlar alındı.

5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 76. maddesinde belirtilen hedefler doğrultusunda halkın doğrudan yönetime katılımını ve denetimini sağlaması adına oluşturulan kent konseyleri yeni dönem çalışmaları için genel kurullarını yapmaya başladı. Çekmeköy Kent Konseyi de yaptığı genel kurulla yeni döneme Başkan Özgür Altıparmak ve yönetimi ile start verdi. Yoğun katılımla gerçekleşen genel kurulda yeni döneme ilişkin hedefler de konuşuldu.

Genel kurula katılan Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Çekmeköy Kent Konseyi yeni döneminin hayırlı olmasını diledi. Başkan Çerkez, “Çekmeköyümüze hayırlı hizmetler yapacağına inandığımız KENT Konseyi Başkanı seçilen İşinsanı Özgür Altıparmak ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi.

Çekmeköy Kent Konseyi yeni dönem başkanı Özgür Altıparmak da yaptığı değerlendirmede ilçenin geleceğine dair çalışmalarda toplumsal uzlaşı, istişare, diyalog ve ortak akılla hareket edeceklerini ve yerel yönetime katkı sunulması gibi hususlarda üzerlerine düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmek için çalışacaklarını kaydetti.

Türkiye’nin en genç yönetim kurulu üyesi 18 yaşındaki Baran Öcal’ı görevlendirmekle bir ilke de imza atan Çekmeköy kent Konseyi yeni dönem yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Reklamı Geç