Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ceketini çıkarıp kollarını sıvayarak mavi listeye destek istedi..

CHP Çekmeköy gençlik kolları

CHP Çekmeköy gençlik kolları kongresine geri sayım sürerken coşku dolu bir tanıtım toplantısı gerçekleştiren başkan adayı Fatih Yıldırım, ceketini çıkarıp kolları sıvayarak ‘Çekmeköy ve CHP için daha fazla cesaret’ sözleriyle mesajlarını verdi. Yeni ilçe başkanı Haydar Arslan da, seçilecek yeni gençlik kolları döneminde iktidar hedefini gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nın 18 Ağustos Pazar günü Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’nde yapılacak gençlik kolu kongresine doğru heyecanlı yarış sürüyor. Hafta sonu ilçe merkezinde partililerin yoğun katılım gösterdiği coşkulu bir aday tanıtım programı düzenleyen başkan adayı Fatih Yıldırım, ceketini çıkarıp kollarını sıvadı. Her zaman siyasi yaşamın içerisinde olmuş ve bu uğurda bedel ödemiş bir aileden geldiğini kaydeden Yıldırım, ekibiyle birlikte yorulana kadar değil, dinlenmek için değil, başarmak ve kazanmak için bu yola çıktıklarını ifade etti.

Örgütlü mücadele, dayanışmanın gücü, birlik ve beraberlik ile mutlak başarıya ulaşacaklarını söyleyen Fatih Yıldırım, “Bugüne kadar özgürlüğün, özgür geleceğin ve gençliğin fısıltısıydık artık gür sesi olmaya adayız. Şunu hiçbir zaman unutmayalım ki; hiç birimiz, hepimiz kadar güçlü değildir. Ötekisi olmayan bir örgütün var olması için mücadele edeceğiz. Göreve talebim sizleri göreve davetimdir. Özgürlükler için motorları maviliklere sürmek için bu yola çıkıyoruz. Siyasal mücadelemdeki bu yeni yolculuğuma sizlerden desteklerinizi mavi listeye bekliyorum. Çekmeköy’de Cumhuriyet Halk Partisi için daha fazla cesaret” dedi.

Reklamı Geç