Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Büyük gece 26 Temmuz 2024 Çavuşbaşı Kasrı’nda..

Anadolu Birleştirici ve Sanayici

Anadolu Birleştirici ve Sanayici İşdünyası Derneği ASİAD tarafından bu yıl 2.’si düzenlenen ‘Yıldızlar Buluşuyor’ temalı Ödül Gecesi’ne hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. 26 Temmuz Cuma akşamı İstanbul’un güzide tarihi mekanlarından Çavuşbaşı Kasrı’nda yapılması planlanan geceye birbirinden ünlü isimler ve alanında başarılı olmuş işdünyası temsilcileri ile üst düzey yöneticilerin katılması bekleniyor.

Anadolu Birleştirici ve Sanayici İşdünyası Derneği ASİAD Kurucu Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya ve yönetim kurulu üyeleri, büyük geceye hazırlıklar kapsamında üst düzey temaslarda bulunarak davetiyeleri takdim ediyor. İstanbul Valisi Davut Gül, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Rusya Başkonsolosluğu, kardeş ülke Azerbaycan başkonsolosluğu ve daha pek çok önemli kişi ve kuruma davetiyeleri Başkan Yalçınkaya ve yöneticiler tarafından sunuldu.

İşdünyası Ödül gecesinin son derece kapsayıcı ve önemli bir organizasyon olduğunu kaydeden İstanbul Valisi Davut Gül, ASİAD Başkanı Yalçınkaya ve dernek yöneticilerine başarı dileklerini iletti. Aynı şekilde yabancı ülke konsolos ve temsilcileri de anlamlı geceye dair aldıkları davetten memnun olduklarını ifade ettiler. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de davetten dolayı teşekkür ederek başarı dileklerini iletti.

Önümüzdeki günlerde tüm siyasi parti temsilcileri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ilçe belediyelerine de davetiyelerini takdim edeceklerini açıklayan Başkan Yalçınkaya, “Bu gece önemli bir buluşmaya evsahipliği yapacak ve sektörlerin önde gelen markaları bu gecede alacakları ödülle daha büyük işler için motive olacaklar” dedi.

Alanında başarılarıyla iz bırakan isimlerin ödüllendirileceği gece öncesi kısa bir değerlendirme yapan ASİAD Kurucu Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya; “Sosyal sorumluluk ve farkındalık projelerimizin ödül gecesinde herkesi aramızda görmek isteriz” dedi. Ulusal ve uluslararası yapılanmasıyla Türkiye’ye rol model oluşturan ASİAD’ın, ‘birleştirici gücü’ ile ticari sektörlere artı değer katmaya devam ettiğini ifade eden Başkan Yalçınkaya, “Siyasetten sanata, spordan iş dünyasına başarılarıyla alanında iz bırakan ülkemizin birbirinden kıymetli değerlerini ödüllendirmek ASİAD ailemiz için büyük bir onur vesilesi oluyor. Bu yıl ikinci kez düzenlediğimiz ödül gecesini organize etmemizin temel amacı; ülkemizin ve milletimizin kalkınmasına öncü olmuş isimleri daha da motive etmek ve onları örnek göstererek toplumsal dayanışmanın güçlenmesine katkıda bulunmaktır” dedi.

Reklamı Geç