Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Yalçınkaya; “Bizi daha yakından izlemeye devam edin..”

Siyasetten sanata, spordan bürokrasi

Siyasetten sanata, spordan bürokrasi ve işdünyasına birbirinden seçkin konukların katılımı ile görkemli bir organizasyona daha evsahipliği yapan Anadolu Birleştirici ve Sanayici İşdünyası Derneği ASİAD, ‘Otizm Farkındalığı’, yavru vatan KKTC’nin mutlu barış harekatının 50. yılı ve Filistin Gazze’de yaşanan insanlık katliamı gibi konuların işlendiği anlamlı gecede başarı ödüllerini takdim etti. Başkan Yalçınkaya, “ASİAD’ı bundan sonraki süreçte daha yakından izlemenizi tavsiye ederim” dedi.

Anadolu Birleştirici ve Sanayici İşdünyası ASİAD’ın muhteşem organizasyonuyla bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Yıldızlar Buluşuyor’ temalı başarı ödülleri anlamlı bir geceyle sahiplerini buldu. Tarihi Çavuşbaşı Kasrı’ndaki görkemli geceye siyasetten sanata, spordan bürokrasi ve işdünyasına birbirinden seçkin konuklar katıldı. Bu sene ‘Otizm Farkındalığı’, yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin mutlu barış harekatının 50. yılı ve Filistin Gazze’de yaşanan insanlık katliamı gibi konuların işlendiği gece TGRT Haber Sunucusu Mehmet Aydın ve Ülke Tv. Haber Sunucusu Gözde Özyürek’in sunumuyla gerçekleşti.

Yerli ve yabancı çok sayıda medya kuruluşunun da ilgi gösterdiği ödül gecesine; Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Meclis Başkanı Zorlu Töre, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu, Azerbaycan Milletvekili Vugar İskenderov, D8 Ülkeleri Genel Sekreteri İshak Abdülkadir İmam, TBMM  İdare Amiri ve AK Parti Milletvekili Hasan Turan, İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, AK Parti Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Aydoğan Ahikan, AK Parti MYK Üyesi Hasan Sert, Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Ümraniye Kaymakamı Abdülaziz Aydın, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Seyfettin Yıldırım, çok sayıda STK temsilcisi, muhtarlar, meclis üyeleri, bürokrat ve yabancı ülke konsolosu ile işdünyası temsilcileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan ödül gecesinin en muhteşem gösterisini kardeş ülke Azerbaycan Kültür Merkezi Dans Grubu ‘Sarı Gelin’ oyunu ile sergiledi. Büyük ilgi ile izlenen gösterinin ardından açılış konuşmasını yapan ASİAD Kurucu Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya, davetlerine icabet eden tüm konuklara teşekkür etti. ASİAD ailesinin her geçen gün daha da gelişen ve büyüyen bir yapı olduğuna vurgu yapan Yalçınkaya, “Bu gecenin yapılmasında büyük emekleri olan tüm ASİAD ailemle teşekkür ediyorum çünkü her biri gurur veren işler yapıyor” dedi.

Bu yılki ödül gecesinde ana tema olarak ‘Otizm Farkındalığı’nı işlediklerini kaydeden Başkan Yücel Yalçınkaya, toplumda her geçen gün daha yaygın bir hal alan Otizm’li çocuklarımız ve ailelerinin yaşam konforunun bir nebze olsun iyileştirilmesi hususunda herkesi sorumluluk almaya ve daha duyarlı olmaya davet etti. Yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin mutlu barış harekatının 50. yıl kutlamasını da ana tema olarak işlediklerini ifade eden Yalçınkaya, “Katil İsrail ve arkasındaki emperyalist güçlerin Filistin Gazze’de işlediği insanlık katliamını da kınıyoruz” dedi.

ASİAD olarak hiçbir siyasi partiden destek almadan faaliyetlerini sürdürdüklerini ve bu gibi geceleri düzenlediklerini söyleyen Başkan Yalçınkaya, “En büyük destekçimiz büyük ASİAD ailesi gönül dostlarımız” dedi. Geceye destek veren tüm katılımcılara teşekkür eden Yalçınkaya, “Türkiye’nin milli ve yerli bir sivil toplum kuruluşu olarak devletimizin yanında olup PKK’sından FETÖ’süne her türlü terör örgütü ve arkasındaki işbirlikçilerine karşı durmaya devam edeceğiz. Bundan sonraki süreçte herkesin ASİAD’ı daha yakından izlemesini ve desteklemesini diliyorum” şeklinde konuştu.

Gecede daha sonra Otizim farkındalığını anlatan yapımcılığını Fatma Bal, yönetmenliğini ise Mustafa Uğur Yağcı’nın yaptığı TRT’nin otizmli bir gencin depremzede bir aileyi kurtarışını anlatan sinema filmi tanıtıldı. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu’nun konuşması ile devam eden gecede alanında başarılı işler yapan marka firmalara, işdünyası temsilcilerine, siyaset, sanat, bürokrasi ve spor camiasına ödülleri konuklar tarafından takdim edildi.

Konuklara Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamlarını ileten Köroğlu, ‘Otizm’, KKTC barış harekatının 50. yılı ve Gazze’de 10 aydır süren soykırımın lanetlenmesi gibi anlamlı konuları işlenmesinden dolayı ASİAD ailesini kutladı. KKTC Meclis Başkanı Zorlu Töre, Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Milletvekili Yavuzağıralioğlu, TBMM  İdare Amiri ve AK Parti Milletvekili Hasan Turan ve ödüle layık görülen iş insanları yaptıkları anlamlı konuşmalarla gerek Otizm farkındalığı, gerekse KKTC’nin kurtuluşunun 50. yılı ve Gazze’de yaşanan insanlık kıyımına dikkat çektiler.

Reklamı Geç