Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN SONER ÇİÇEKLİ; “DERNEKÇİLİK GÖNÜL İŞİDİR..”

Kuruluşunun 10. yılında mevcut

Kuruluşunun 10. yılında mevcut başkan Soner Çiçekli ve yenilenen yönetimi ile güven tazeleyerek yola devam eden Çekmeköy Sivas ve İlçeleri Derneği ÇESİDER, 4. olağan genel kurulunu gerçekleştirerek AK Parti’den CHP’ye, MHP’den BBP, Gelecek ve DEVA’ya tüm siyasi parti ilçe başkanlarının katıldığı önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Başkan Çiçekli, “Dernekçilik gönül işidir. Bizler de her zaman gönül adamı olmayı tercih ettik” dedi.

2014 yılında kurulan ve kısa adı ÇESİDER olan Çekmeköy Sivas ve İlçeleri Derneği, 4. olağan genel kurulunu yaparak mevcut başkan Soner Çiçekli ve yenilenen yönetimi ile “yola devam” dedi. Hafta sonu Yeniköy Derneği binasında gerçekleşen kongreye; AK Parti’den CHP’ye, MHP’den BBP, Gelecek ve DEVA’ya siyasilerin, işdünyasının ve STK temsilcilerinin yoğun katılımı vardı.

Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Seyfettin Yıldırım, Çekmeköy Belediyesi Meclis Başkanvekili Bora Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, CHP İlçe Başkanı Haydar Arslan, MHP İlçe Başkanı Tahsin İnce, BBP İlçe Başkanı Murat Arslan, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Burhan Çiftçi, DEVA Partisi İlçe Başkanı Mimar Hasan Keleş, Meclis Üyeleri Ayşe Ülgün Çevik, Cemil Özdemir, Aziz Fidan ve Av. Abdülkadir Kacemer, İstanbul Sivaslılar Derneği Başkanı Sinan Akyol, Yeniköy Dernek Başkanı Hasan Erdoğan, Çekmeköy İşkadınları Derneği Başkan Yardımcısı Esma Tiryakioğlu, Merkez Mahallesi Muhtarı Feride Çerkez ve Ümraniye Kent Konseyi Başkanı Muammer Varlı kongreye katılan isimler arasındaydı.

Divan Başkanı Yılmaz Sezgin yönetiminde yapılan kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başladı. Yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları ile yeni dönem tahmini bütçenin oybirliği ile onandığı genel kurulda yeni dönem başkanı Soner Çiçekli ve yeni yönetimi de tek liste halinde oybirliği ile seçildi.

Kongreye katılan tüm konuklara teşekkür eden Başkan Soner Çiçekli, Selçuklu’nun başkenti ve Türkiye Cumhuriyeti’mizin temellerinin atıldığı Sivas’a değer katan Aşık Veysel, Aşık Ruhsati, Pir Sultan Abdal ve Muhsin Yazıcıoğlu gibi değerleri rahmetle andı. İnsanlığa karşı görev ve sorumlulukları olduğunu hatırlatan Çiçekli; “Bizim derdimiz var, görevlerimiz ve sorumluluklarımız var. Rabbimiz bizi boşa yaratmadı. Mum gibi olmamız lazım. Erirken belki kendimiz de eriyeceğiz ama çevremizi de aydınlatacağız” şeklinde konuştu.

Dernekçiliğin gönül işi olduğunu ve kendisinin de ekibiyle birlikte gönül adamı olmayı tercih ettiğini kaydeden Başkan Çiçekli, “Her zaman yanımızda duran ve bizlere varlığı ile destek veren tüm gönül dostlarımıza ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi. Dernek olarak sosyal yardımlaşma, dayanışma ve kültürel zenginlikleri yaşatmaya önem verdiklerini kaydeden Çiçekli, “Hemşerilerimizin birlik ve beraberliği ile daha da güçlüyüz. Ülkemizin ve milletimizin kalkınması, halkımızın daha huzurlu bir yaşam sürmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Kongre daha sonra katılımcı siyasi parti ilçe başkanları ve konukların dilek ve temennilerini dile getirmesi ile devam etti ve mevcut başkan Soner Çiçekli ile yenilenen yönetiminin görevlendirilmesiyle tamamlandı.

Reklamı Geç