Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Çerkez, parklarda yapılan yenileme çalışmalarını yerinde inceledi..

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, ilçedeki parklarda devam eden yenileme ve bakım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Çerkez, çocukların güven içerisinde oyun oynayabileceği yeni modern parklara güvenlik kameralarının takılacağının da müjdesini paylaştı.

Vatandaşların ve çocukların, güvenliği ve konforu için parklarda yenileme ve bakım çalışmalarına hız kesmeden devam ettiği Çekmeköy’de, Başkan Çerkez çalışmaların tamamlandığı parklarda yapılan uygulamaları yerinde inceledi. Ziyaretleri sırasında bir müjdeyi daha paylaşan Başkan Çerkez, ailelerin huzur, çocukların güven içerisinde vakit geçirebilmesi için parklara güvenlik kameralarının yerleştirileceğini belirtti.

Yenileme ve bakım çalışmalarını aralıksız sürdüğü parklarda; yeşil alanların arttırılması, oyun gruplarının yenilenmesi, açık alan spor aletlerinin ve yürüyüş parkurlarının imalatı, basketbol ve voleybol sahalarının yenilenmesi, oturma ve dinlenme alanlarının imalatı, otomatik sulama sistemlerinin imalatı, park içi genel aydınlatma sistemlerinin oluşturulması, sert ve yumuşak zemin imalatları ile park sınırlarına duvar üstü demir korkuluk işlemleriyle vatandaşların ve çocukların kullanımına uygun olarak modernize ediliyor.

Belediye Başkanı Orhan Çerkez, “Geçmişten günümüze çok fazla yıpranan bu nedenle kullanılamaz hale gelmiş parklarımız vardı. Ayrıca parklarımızda altyapı çalışmalarının bulunmaması sebebiyle sulama sistemleri de yoktu ve geleneksel yöntem olan tankerle sulama yöntemi uygulanıyordu. Bugün ziyaret ettiğimiz bu parklarımızda altyapı çalışmalarını bitirdik. Çocuklarımızın rahatça ve güven içerisinde oyun oynayabilmeleri içinde oyun gruplarını yeniledik. Aynı zamanda oyun gruplarının atını da yumuşak zeminle kapladık., Çocuklarımızın daha güvenli bir ortam içerisinde rahat ve huzurlu bir şekilde enerjilerini atmaları, keyifle vakit geçirmeleri bizim amacımız. Bundan sonraki süreçte de parklara kamera takacağız. Çocuklarımız parklarımızda 24 saat boyunca kameralar ile takip edeceğiz. Herhangi bir olumsuz durum tespit ettiğimizde de ilgili makamlara bildireceğiz. Amacımız çocukların güvenliği ve huzur içerisinde oyun oynaması” dedi.

Reklamı Geç