Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“TUNCELİLİ İŞİNSANLARI YENİ SÜREÇTE DAHA UMUTLU..”

İşinsanı Cem Haydar Bektaş

İşinsanı Cem Haydar Bektaş yönetimindeki Tunceli Sanayici ve Girişimcileri Derneği TUSGİD’in kamuoyunda dikkat çeken üst düzey temasları hız kesmeden devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nin önde gelen isimlerinden Baki Aydöner’i ziyaret eden TUSGİD Başkanı Bektaş ve yönetim kurulu üyeleri, Tuncelili iş insanlarının 31 Mart yerel seçimleriyle başlayan yeni süreçte geçmiş dönemlerde maruz kaldıkları ayrımcılığın ehliyet, liyakat ve yeterlilik çerçevesinde olumlu yönde evrilmesini ümit ettiklerini dile getirdi.

CHP Parti Meclisi Üyesi, Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek’in yardımcısı Baki Aydöner’i ziyaret eden TUSGİD Başkanı Cem Haydar Bektaş ile TUSGİD Yönetim Kurulu Üyesi kadın iş insanlarını temsilen başkan yardımcısı akademisyen Songül Özdağ ve genç iş insanlarını temsilen Özlem Aydınlatma kurucu ortağı ve icra kurulu üyesi Anıl Şahin, önemli konulara ilişkin görüş alışverişinde bulundular.

Ziyarette Tuncelili iş insanlarının tüm yeterliliklerine rağmen Tunceli kimliğinden dolayı önceki dönem Ak Parti’li yerel yönetimler ve hükümetle iş yapmakta oldukça zorlandıklarını kaydeden TUSGİD Başkanı Bektaş, özellikle geçtiğimiz 31 Mart seçimleriyle başlayan büyük değişim ve yenileşmeden sonra bu talihsiz sürecin ehliyet ve liyakat kıstaslarında olumlu yönde evrilmesini ümit ettiklerini ifade etti.

Karşılıklı düşünce ve fikirlerin istişare edildiği ziyarette Baki Aydöner’e görevinde başarılar dileyen TUSGİD Başkanı Cem Haydar Bektaş, dernek olarak yaptıkları çalışma ve faaliyetleri anlatarak derneğin yapısına ilişkin bilgiler verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Baki Aydöner, Tuncelili iş insanları nezdinden TUSGİD Başkanı Bektaş ve yönetimine teşekkür etti. İş insanlarının talep ve beklentilerine yönelik gerekli girişimlerde bulunacaklarını kaydeden Aydöner, TUSGİD Başkanı Bektaş ve yöneticilerle önümüzdeki en kısa sürede yeniden biraraya gelerek fikir ve düşünceleri eyleme dünüştürmek için çalışmalar yapacaklarını sözlerine ekledi.

Reklamı Geç