Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ASİAD ÖDÜL GECESİ’NİN YANKILARI SÜRÜYOR..

Geçtiğimiz hafta sonu siyasetten

Geçtiğimiz hafta sonu siyasetten sanata, spordan bürokrasi ve işdünyasına birbirinden seçkin davetlilerin katılımıyla gerçekleşen Anadolu Birleştirici ve Sanaciyi İşdünyası ASİAD ödül gecesinin ulusal ve uluslararası alanlardaki yankıları sürüyor. Bu sene ‘Otizm Farkındalığı’, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti mutlu barış harekatının 50. yılı ve katil İsrail’in Gazze soykırımının kınanması gibi temaların işlendiği gecenin önemli aktörlerinden biri de Azerbaycan Milletvekili ve Türk Devletleri Otizm Federasyonu Fahri Prezenti Vügar İskenderov oldu.

Anadolu Birleştirici ve Sanaciyi İşdünyası ASİAD ödül gecesinin dikkat çeken konuklarından Azerbaycan Milletvekili ve Türk Devletleri Otizm Federasyonu Fahri Prezenti Vügar İskenderov’a anlamlı ödülünü ASİAD Başkanı Yücel Yalçınkaya takdim etti. İskenderov’un Türk dünyası için kıymetli bir değer olduğuna işaret eden Yalçınkıya, “Vugar İskenderov bizim için dost ve kardeş bir ülkenin milletvekili ve otizm alanında Türk dünyası teşkilatlarında ve dünyadaki otizmle ilgili çalışmalarda önemli katkıları ve destekleri olan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adına lobiler yapan bir isim. Davetimizi kırmayarak ‘Otizm Farkındalığı’ yaratmayı amaçladığımız gecemizde bizleri onurlandıran sayın İskenderov’a hepinizin huzurlarında ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Böylesine anlamlı bir programa katılmaktan büyük onur duyduğunu ifade eden Vügar İskenderov ise, “ASİAD Başkanımız Sayın Yücel Yalçınkaya ve ekibini kutluyorum. Kendileri böylesine anlamlı bir geceyle çok önemli bir farkındalığa imza atmışlardır. Bu gece aranızda olmaktan büyük mutluluk ve şeref duyuyorum. Davetiniz için teşekkür ediyorum tüm misafirleri kutluyorum” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç