Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ali Karataş; “Kırmızıda yanyana, aydınlık yarınlara..”

Çekmeköy Gençlik Kolları’nın hafta

Çekmeköy Gençlik Kolları’nın hafta sonu yapılacak kongresinde başkan adayı olan Ali Karataş, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerelde yaktığı meşaleyi genele yayacak kıvılcımı başlatacak gençlik yapısıyız. Kırmızıda yanyana, aydınlık yarınlara..” diyerek son mesajlarını verdi.

Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’nde yapılacak CHP Çekmeköy Gençlik Kolları kongresinde başkanlık için Ali Karataş ve Fatih Yıldırım yarışacak. Kongre öncesi son mesajlarını veren başkan adaylarından Ali Karataş, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerelde yaktığı meşaleyi genele yayacak kıvılcımı başlatacak gençlik yapısıyız. Kırmızıda yanyana, aydınlık yarınlara..” dedi. Göreve seçilmeleri halinde birlik ve beraberlik içerisinde partisinin bayrağını daha yukarılara taşımak için mücadele edeceklerini kaydeden Karataş, hayata geçirmeyi planladıkları projelerini ise şu şekilde özetledi:

1 – Yılda 4 kez olacak şekilde üç ayda bir kez gençlik dergisi çıkarak ve üç aylık faaliyet raporumuzu ve bilgi içerikleri ile partimizi genç üyelerimize daha iyi tanıtacak ve tüm örgütümüze yaptığımız işleri gösterecek kalıcı bir eser bırakacağız.
2 – Partimizin tüzüğünü, işleyişini anlatan. Ayrıca yaptığımız çalışmaların güncel bir şekilde bulunacağı bir aplikasyon (uygulama) ile gençlerin ilgi alanı olan teknolojiyi kullanarak daha yenilikçi bir yol izleyeceğiz.
3 – 21 mahallede aktif ve liyakatli mahalle başkanlıkları kurulacak ve bayrak, yelek, stant yok gibi sorunları ortadan kaldırarak daha özverili bir örgütlenme anlayışı izleyeceğiz. 21 tane liyakat sahibi insan ile aktif bir gençlik yaratacak ve çalışmalara yoğun katılım sağlayacağız.
4 – Yönetimizin ilk ayında çok büyük bir gençlik festivali yapacak, sanatçı getirecek, sinevizyon gösterim yapacak ve oyunlar, halaylar ile dolu bir gün yaşayacağız.
5 – Futbol, basket, voleybol gibi turnuvalara öncülük yapacak ve 21 mahalleden bu branşlarda takımlar oluşturarak ilçemiz de CUMHURİYET LİGİ yapacağız. Hem eğleneceğiz hem de zeki çevik ve ahlaklı sporcuların öncüleri olacağız.
6 – İlk üç ay içinde partimize üye olan tüm gençler ile yüz yüze görüşecek ve mücadelemize katılma çağrısında bulunacağız.
7 – Şu anda 1300 olan genç üye sayımızı yönetimimizin ilk 6 ayında 2000 sonra ki 18 ayda ise 3500 gence ulaştırarak yeni gelen gençlik kolları başkanımıza çok daha büyük bir gençlik yapısı bırakacağız.
8 – Deprem ve arama kurtarma ile alakalı bir birim kuracak İbb ve Çekmeköy belediyemiz ile entegre olarak depreme bilinçli bir Çekmeköy gençliği yetiştireceğiz
9 – Ayrıca seçimden sonra yönetimim ile ilk ziyareti Genel Başkanımız  CUMHURİYETİMİZİN kurucusu sayın Gazi MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’e yaparak tam bağımsız gençlik meşalesini yakacağız.

Reklamı Geç