Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATLARI’NDA KONGRE HEYECANI BAŞLADI..

Hafta sonu delege seçimlerinin

Hafta sonu delege seçimlerinin yapıldığı AK Parti teşkilatlarında ilçe başkanlıkları için de yarış başladı. Ümraniye siyasetinin tecrübeli ismi Zülfikar Anbarkaya, mahalle teşkilatından ilçe yönetimine ve icra kuruluna kadar bir çok kademesinde görev aldığı partisinin ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı..

AK Parti ilçe teşkilatlarında kongre heyecanı başladı. Hafta sonu delege seçimlerini yapan teşkilatlarda ilçe başkanlıkları için de adaylar belli oluyor. Ümraniye siyasetinin sevilen tecrübeli ismi Zülfikar Anbarkaya, göreve talip olduğunu resmen ilan etti. Anadolu Üniversitesi Siyaset ve Kamu Yönetimi mezunu Anbarkaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Mahalle teşkilatından ilçe yönetimine ve icra kuruluna her zaman aktif görev alan deneyimli siyasetçi Zülfikar Anbarkaya, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan takdir ettiğinde kutsal hizmet bayrağını daha yukarılara taşıyacağının sözünü verdi. Adaylık süreci için çalışmalarını başlatan Anbarkaya, teşkilat mensuplarından destek ve dua istedi. Anadolu Üniversitesi Siyaset ve Kamu Yönetimi mezunu ve Gümüşhane Üniversitesi Siyaset ve Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalı öğrenimi devam eden Zülfikar Anbarkaya, şunları kaydetti:

“Saygıdeğer Ümraniyeli hemşehrilerim, kıymetli dava ve yol arkadaşlarım; Kuruluşundan bugüne, mahalle teşkilatından ilçe yönetimine ve icra kuruluna kadar çeşitli kademelerinde aralıksız görev aldığım AK Parti teşkilatımızın ilçe kongresinde Ümraniye ilçe Başkanlığı’na aday olduğumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ve Türkiye Yüzyılı hedefi doğrultusunda hep birlikte çalışmak için desteğinizi ve duanızı bekliyorum. Kongremizin Ümraniye’mize, İstanbul’umuza ve Türkiye’mize hayırlı olmasını temenni ederim.”

Reklamı Geç