Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Adaylığım, bütünlüğün bir başlangıcıdır..”

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Gençlik Kolları kongre sürecinde heyecan yükseliyor. Çekmeköy’de adaylığını açıklayan partinin genç isimlerinden Ali Karataş, “Önce Çekmeköy. Sokağına girilmedik mahallemiz, misafiri olmadığımız evimiz olmayacak. Adaylığım bütünlüğün bir başlangıcıdır. Çekmeköy’den yola çıkarak cennet ülkemizi yönetmeye adayız” dedi.

CHP Çekmeköy İlçe Gençlik Kolu Başkan Adayı Ali Karataş, açıklamasında şunları kaydetti: “Kıymetli yol arkadaşlarım, izinden, ışığından, ilke ve inkılaplarından hiçbir surette uzak kalmayacağım, hedeflediği doğrultuda yürümeye and içtiğim Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu 101 yıllık, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük çınar Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çekmeköy Gençlik Kolları Başkanlığı’na adaylık sürecim, Çekmeköy’ün pırıl pırıl hedefine kilitlenmiş gençliğinin destekleri ile başlıyor. Mustafa Kemal ATATÜRK’ ten Deniz Gezmiş’ten Yusuf Arslan’dan ve Mahir Çayan’dan devraldığımız bayrağı daha ileriye taşımak, onların mücadelelerine alın terimizle devam etmek için yola çıkıyoruz. Bu yarışta aday olacak tüm arkadaşlarıma bugünden itibaren başarılar diliyor, adil ve umut dolu bir yarışın içerisinde olacağımıza canı gönülden inanıyorum.

Kıymetli yoldaşlarım; “Ben” değil “Biz” olarak mücadele bayrağımızı taşımak için baş koyduğumuz bu yolda, Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy Gençlik Kolları Başkanlığı’na sizlerin destekleri ile adayım. Adaylığım bütünlüğün bir başlangıcıdır. Bizler gençlik kollarının sadece yönetim kademelerinde değil, Türkiye’yi Çağdaş ve demokratik bir ülke haline getirmeye ve yola Çekmeköy’den çıkarak cennet ülkemizi yönetmeye adayız.

Bu yüzden umutsuzluğa, yılgınlığa ve teslimiyete asla yer vermeden Mustafa Kemal’in, Şerife Bacı’nın, Pir Sultan Abdal’ın, Köroğlu’nun bugüne ulaşan ve hiç şüphe yok ki yarınlara da ulaşacak sesinin temsilcisiyiz. Çünkü şiarımız ve hedeflerimiz onların ilericiliğinden, devrimciliğinden geliyor. Köklerini Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti’nden almış bu ulu çınarımızın dün olduğu gibi bugün de neferi olmaya adayız. Üniversitelerden fabrikalara; tarlalardan kent meydanlarına; salonlardan sokaklara ve hapishanelere kadar kavganın ve umudun olduğu her yerde mücadele edeceğiz.

Susmayacağız!

Savaşa, zulme karşı barışın sesi olacağız!
Gençlerin, Kadınların, ezilenlerin, ötekileştirenlerin gözü ve sesi olacak, sıkıntılarını gidermek için azimle çalışacağız!
Nerede bir haksızlık varsa haksızlığa uğrayanın yanında. Nerede bir zulüm varsa, mazlumun yanında olacağız!
Güzel ilçemizin sahip olduğu genç nüfusun farkında olarak daha çok azim ve atak göstereceğiz!
Sokağına girilmedik mahallemiz, misafiri olmadığımız evimiz olmayacak. Çekmeköy’ün gençliğine yakışacak her adımı atmak ve gençliğin haklarını aramak için yola çıkıyoruz. ÖNCE ÇEKMEKÖY..”

Reklamı Geç