Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN POYRAZ’DAN ERDOĞAN’A BİLGİ..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Beştepe’deki AK Parti Kurucu İlçe Başkanları davetine katılan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, ‘Merhamet ve Adalet’ temalı Kısa Film Yarışması ile ilgili son durum ve ödül töreni için yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

poyraz erdogon 1Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, İstanbul ilçelerinde AK Parti Kurucu İlçe Başkanlığı görevlerini üstlenmiş isimlerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ağırladı. Kurucu başkanlar arasında yer alan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ziyaret esnasında, Cumhurbaşkanlığı himayesine alınan ilk belediye projesi Çekmeköy Belediyesi Merhamet ve Adalet Kısa Film Yarışması’nın güncel durumu ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bilgilendirdi.

poyraz erdogon 3Başkan Poyraz görüşmede; katılım sayısı, filmlerin gönderildiği iller, yurt dışından yarışmaya gösterilen ilgi hakkında bilgi verirken, ödül töreni için yapılan hazırlıkları anlattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da çok büyük bir aksilik olmazsa Mayıs ayında Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde yapılacak ödül gecesine katılım sağlamak istediğini ifade etti.

poyraz erdogon 2

Reklamı Geç