Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KARDİYUM AVM’DEN ‘SEVGİLİLER’E ÖZEL..

Sosyal sorumluluk projeleri ve

Sosyal sorumluluk projeleri ve kültürel faaliyetlere önem veren Kardiyum AVM, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde, misafirlerine yönelik çeşitli etkinlikler düzenledi. Özel günde bayan misafirlerine ücretsiz profesyonel makyaj imkanı sunan Kardiyum AVM’de çiftler arasında ödüllü yarışmalar düzenlendi. Ayrıca AVM içinde ücretsiz çiçek dağıtıldı.

Jpeg

Kardiyum Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü / Marka ve Yatırım Uzmanı Dr. Aydoğan Süer, bölgesine ve topluma duyarlı bir kuruk olduklarını hatırlatarak; “Otopark, hedef kitlemizin talep ettiği, aradığı zengin marka karması, hipermarket, yemek için farklı damak tatlarına hitap eden geniş seçeneği ile yemek katı, çocuklara yönelik markalar ve her yaşa hitap eden bir eğlence anlayışı sunuyoruz” diye konuştu.

kardiyum sevgili 22009 yılında hizmete açılan Kardiyum Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bu yıl 7. yaşına girdi. AVM’nin sunduğu hizmetler, bir alışveriş merkezinden beklenen her şeyi kapsıyor. Giyimin yanı sıra kozmetik, teknoloji, kırtasiye ve market alışverişinde de aradığınız her şeyi bulabileceğiniz Kardiyum, geçtiğimiz yıl hizmete giren sineması ile beğeni topluyor.

Jpeg
Jpeg

kardiyum sevgili 5

kardiyum sevgili 3

Reklamı Geç