Türk milli takımımızın da ana omurgasını oluşturan ülkemizin gururu, işitme engelliler süper ligi 2024 Türkiye şampiyonu Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü, bu sene de Karabük yolcusu. Kuruluşundan bugüne Çekmeköy kamuoyunun, işdünyasının ve önde gelenlerinin maddi-manevi destekleriyle yol yürüyen kulübün yönetimi, teknik kadrosu ve sporcu kızları, daha büyük başarılara odaklanmış durumda.
Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından bu sene da Karabük’te düzenlenecek olan İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Turnuvası 21-28 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Geçtiğimiz yıllarda vermiş olduğu 6 oyuncusuyla Türk milli takımımızın da adeta omurgasını oluşturan ülkemizin gururu, 2024 Türkiye Şampiyonu Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü de iddialı şekilde hazırlıklarını sürdürüyor.
Kuruluşundan bugüne Çekmeköy kamuoyunun, işdünyasının ve önde gelenlerinin maddi-manevi destekleriyle yol yürüyen kulübün yönetimi, teknik kadrosu ve sporcu altın kızları, daha büyük yeni başarılara odaklanmış durumda. Karabük’te yapılacak Türkiye şampiyonası öncesi hazırlıklarını sürdüren spor kulübü yönetimi ve sporcuları, bu yıl da şampiyonluk kupasıyla dönmeyi hedefliyor.
Sporun birleştirici gücünü sadece sahada değil hayatın her alanında hissettiren bir kurum olduklarını ifade eden Kulüp Başkanı Ülküm Mühürdaroğlu, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Çekmeköy adını en güzel şekilde temsil ederek kulübümüze yakışanı yapmaya devam edeceğiz. Kulüp olarak sadece sportif başarılarla değil, sosyal sorumluluk projeleriyle de toplumumuza değer katmaya devam ediyoruz. Maddi-manevi destekleriyle her zaman yanımızda olan tüm gönül dostlarımıza ve yöneticilerimize teşekkürlerimizi sunuyorum. Filenin sultanları ile gurur duyuyoruz” dedi.