Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMÜDER, YENİ BAŞKAN REMZİ YILMAZ VE YÖNETİMİYLE START VERDİ..

Geçtiğimiz aylarda kongresini yaparak

Geçtiğimiz aylarda kongresini yaparak yeni başkan Remzi Yılmaz ve yönetimi ile ‘yola devam’ eden Çekmeköy Müteahhitler ve İş insanları Derneği ÇEKMÜDER, yeni dönemin startını verdi. Dünya basın günü vesilesiyle bölge yerel basın temsilcileriyle buluşan Başkan Yılmaz, “Sektörün sesi olup sorun, sıkıntı ve taleplere hep birlikte çareler arayacağız ve bulacağız” dedi..

Çekmeköy Müteahhitler ve İş insanları Derneği ÇEKMÜDER, yeni dönemde yeni başkan Remzi Yılmaz ve yönetimi ile çalışmalarını sürdürüyor. Dünya gazeteciler günü vesilesi ile bölgenin yerel basın temsilcileriyle biraraya gelen Başkan Remzi Yılmaz, yeni dönemde daha yoğun ve daha hareketli olacaklarının mesajını verdi. Yerel basın ile de her zaman yakın diyalog içerisinde olacaklarını kaydeden Başkan Yılmaz; “Sektörün sesi olup sorun, sıkıntı ve taleplere hep birlikte çareler arayacağız ve bulacağız” şeklinde konuştu.

Çekmeköy’de inşaat piyasasında özellikle yüksek ruhsat harçları noktasında büyük sıkıntılar yaşandığına vurgu yapan Başkan Remzi Yılmaz, bu yönde yerel yöneticilerle yakın temasta olduklarını ifade etti. Belediye Başkanı Orhan Çerkez’in dernek yönetimi olarak kendilerini ziyaretinde ruhsat harçları noktasındaki sıkıntının giderilmesi hususunda söz verdiğini anlatan Başkan Yılmaz, “İstanbul genelinde en yüksek vergi ve harç ödeyen ilçelerin başında Çekmeköy geliyor. Oysa buradaki emlak fiyatları bir Kadıköy veya başka ilçeyle kıyas bile edilemez oranda daha düşük” dedi.

Çekmeköy Müteahhitler ve İş insanları Derneği olarak sektörün yaşadığı tüm sıkıntılara ilişkin çözüm yolları bulunması maksadıyla girişimlerde bulunmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Yılmaz, “Dernek olarak kendi içimizdeki dayanışmayı da güçlendirerek tüm paydaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde kamu menfaati olan her işte yer almaya devam edeceğiz” dedi.

Reklamı Geç