Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Suadiye Psikoterapi Merkezi, renkli bir törenle hizmete açıldı!..

Uzman Klinik Psikolog Beste

Uzman Klinik Psikolog Beste Bektaş ve Psikiyatrist Dr. Turan Çetin’in birlikte kurduğu Suadiye Psikoterapi Merkezi, siyasetten iş dünyasına çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı renkli bir açılış töreni ile hizmete girdi.

Fiziksel ve bedensel sağlığın yanı sıra; ruhsal ve zihinsel açıdan da “sağlıklı birey, sağlıklı aile ve sağlıklı toplum” sloganıyla Uzman Klinik Psikolog Beste Bektaş ve Psikiyatrist Dr. Turan Çetin tarafından kurulan Suadiye Psikoterapi Merkezi, renkli bir açılış töreni ile hizmet vermeye başladı. Açılış programına; siyasetin tanınmış isimlerinden Gürsel Tekin, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Seyfettin Yıldırım, Tunceli Sanayici ve Girişimcileri Derneği TUSGİD Başkanı Cem Haydar Bektaş, kısa adı ÇABA olan Çağdaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği yöneticileri gibi çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Kokteyl eşliğinde gerçekleşen programda konuklar hep birlikte açılış kurdelesini keserek yeni işyeri sahipleri Uzman Klinik Psikolog Beste Bektaş ve Psikiyatrist Dr. Turan Çetin’e hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Bağdat Caddesi üzeri Vapuryolu Sokak’ta son derece modern ve çağdaş konseptteki yerinde faaliyete geçen Suadiye Psikoterapi Merkezi’nin hizmet alanı hakkında Uzman Klinik Psikolog Beste Bektaş ve Psikiyatrist Dr. Turan Çetin, şu bilgileri paylaştılar:

“Psikoterapi ile psikopatolojilerinizi fark edebilmek ve yaşama daha olumlu bakabilmek mümkün. Kişiye özel psikoterapi ve/veya farmakoterapi yöntemleri ile kaygılarımızdan kurtulabiliriz. Depresyon tedavi edilebilir bir hastalıktır. Yapmış olduğumuz bir çok terapilerle bireysel ve ailevi sorunların çözümüne önemli ölçüde yardımcı oluyoruz.

Bireysel terapi hizmetlerimizde; anksiyete kaygı bozuklukları, stres ve depresyon tedavisi, uyku bozuklukları, travma terapisi, takıntı bozukluğu, bağımlılık terapisi, panik atak ve fobi terapisi gibi belli başlı konularda hizmet vermekle birlikte daha bir çok problemlere de çare olmaktayız. Tüm bunların yanı sıra aile danışmanlığı hizmetlerimizde iletişim sorunları, şiddet sorunu, boşanma süreçleri, evlilik ve çift danışmanlığı gibi bir çok sorun ve konuda da bireylere destek sunuyoruz.

Fiziksel ve bedensel sağlığın yanı sıra; ruhsal ve zihinsel açıdan da “sağlıklı birey, sağlıklı aile ve sağlıklı toplum” diyoruz. Danışanlarımızın her türlü ihtiyaçlarında yanlarında yer almaktan ve onlara psikoloji biliminin el verdiği ölçüde yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.”

Suadiye Psikoterapi Merkezi: Suadiye Mahallesi Vapuryolu Sokak No: 2/1 Tunç Apartmanı Kat: 1 Daire: 1 Kadıköy/İSTANBUL
İletişim: Uzman Klinik Psikolog Beste Bektaş: 0 (534) 260 23 25
İletişim: Psikiyatrist Dr. Turan Çetin: 0 (530) 500 97 40

Reklamı Geç