Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“HALKÇI BELEDİYECİLİĞİ TERCİH EDEN ÇEKMEKÖY EMİN ELLERDE..”

21 Ekim Dünya Gazeteciler

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü vesilesiyle bölge yerel basın temsilcileriyle biraraya gelerek gazeteciler gününü kutlayıp gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Haydar Arslan, “31 Mart’ta halkçı belediyeciliği tercih eden Çekmeköy, artık güvenli ve emin ellerde. Yılların kökleşmiş düzenini değiştirmek kolay olmuyor. Zamanla her şey daha da rayına oturacak” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Haydar Arslan, beraberinde Kadın Kolu Başkanı Oya Gök, Gençlik Kolu Başkanı Ali Karataş ve bazı ilçe yöneticileriyle birlikte 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü vesilesiyle bölgenin yerel basın temsilcileriyle biraraya geldi. İlçe başkanlığındaki kahvaltılı programda gazeteciler gününü kutlayarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan İlçe Başkanı Haydar Arslan, önemli açıklamalarda bulundu.

31 Mart’ta halkçı belediyeciliği tercih eden Çekmeköy’ün artık daha güvenli ve emin ellere emanet olduğunu kaydeden Arslan, yerel basının da çeşitli sorunlarını iyi bildiklerini ve bunların yerel ölçekteki çözümleri noktasında gerekli girişimlerde bulunacaklarını ifade etti. “Yerel basın bizim hem sağ, hem sol gözümüz” diyen Başkan Arslan, “Sizler aynanın hem ön, hem arka yüzüsünüz. Bizim için sizler her zaman önemlisiniz ve kıymetlisiniz. Sahada her zaman birlikte bu şehir için çalışıyoruz” dedi.

Çekmeköy’de kısa bir süre önce ilçe başkanlığı görevine gelmelerinin ardından vakit kaybetmeden saha çalışma temposunu artırdıklarını kaydeden Başkan Arslan, “İlçe örgütümüzün kadın kollarıyla, gençlik kollarıyla, ana kademe yönetim ve tüm mahalle temsilcileriyle; 21 mahallede muhtarından STK’sına, esnafından tüm vatandaşlarına kadar herkesle sürekli beraberiz. İstanbul planlama ajansı verileri ışığında halkımızın nabzını tutuyoruz, talepleri ve beklentileri alıp il ve ilçe belediyelerimizle birlikte gerekli çalışmaları yapmak için planlamamızı yapıyoruz” şeklinde konuştu.

31 Mart’ta halk belediyecilik anlayışının hakim olduğu Çekmeköy’de belediye yönetimi ile tam bir uyum içinde çalıştıklarını kaydeden CHP İlçe Başkanı Arslan, “Belediye Başkanımız Sayın Orhan Çerkez ve yönetimi ile Çekmeköy’ü daha güzel yarınlara taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kolay değil, yılların birikimi ve kökleşmiş bir düzeni var. Sosyal demokrat halkçı belediyecilik anlayışı ile bu düzeni değiştirmek elbette zaman alacak. Çekmeköy artık güvenli ve emin ellerde. Zamanla her şey daha da rayına oturacak ve herkesin talep ve beklentileri karşılanmış olacak” dedi.

Genel siyaset gündemine de değinen Başkan Arslan, adaletsizliğe, hukuksuzluğa ve düzensizliğe yönelik mücadelelerinin devam ettiğini ifade etti. Parti olarak; gündemlerinde erken seçimin olduğunu sözlerine ekleyen Arslan, halkla daha fazla direkt temasta bulunduklarını ve İstanbul il başkanlığı olarak randevusuz halk günlerinde vatandaşı dinlediklerini söyledi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na açılan ‘ahmak davası’nın siyasi ve her türlü dayanaktan yoksun olduğunu dile getiren Arslan, aynı şekilde CHP önceki dönem genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik davanın da kabul edilebilir olmadığını ifade etti.

Reklamı Geç