Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“SADECE DOSTLARIMA DÜĞME İLİKLEDİM, SİYASETEN KİMSENİN ÖNÜNDE EĞİLMEDİM..”

21 Ekim Dünya Gazeteciler

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü vesilesiyle Çekmeköy Köy Konağı ve Doğaseverler Kulübü’nün yeni sezon tanıtım programına sponsor olarak bölgenin yerel basın temsilcilerini ağırlayan bölgemizin önde gelen sanayici iş insanı, Aydın Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı, Sivas Vadi Federasyonu ve Çekmeköy Sivaslılar Derneği Başkanı Yücel Aydın, gündem yaratacak önemli açıklamalarda bulundu. Aydın, “Sadece dostlarıma düğme ilikledim, siyaseten kimsenin önünde eğilmedim” dedi.

Günümüz sosyal medya ve iletişim çağında medyanın ve özellikle de yerel basının önemine vurgu yapan Başkan Aydın, “Gerek ticari hayatımız, gerekse sosyal ve siyasi yaşamımız boyunca her zaman sesimiz, gözümüz ve de kulağımız olan siz değerli yerel basın emekçilerimizin dünya gazeteciler gününü kutluyorum. Sizlerle her fırsatta biraraya gelmekten ve bu şehrin gelişmesine birlikte fikir üretip katkı sunmaktan ayrıca mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. İyi ki sizler gibi gazeteci dostlarımız var” dedi.

“Sadece sizler gibi emekçi dostlarımızın önünde düğmemi iliklerim, siyaseten kimsenin önünde eğilmem” diyen Başkan Yücel Aydın, “Ülke ve millet olarak derdimiz çok, sorunlarımız büyük. Toplumsal dejenerasyon her geçen gün içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Bu ülke bizim, hepimizin. Birlikte mücadele etmemiz, birlikte çözüm yolları üretmemiz gerekiyor. Yılmadan, pes etmeden sevdalısı olduğumuz bu ülke için koşacağız. Doğruluktan, dürüstlükten, haktan, hukuktan ve adaletten ayrılmayacağız” şeklinde konuştu.

Aydın, özetle şunları kaydetti: “Bendeniz; ömrü hayatı ticaretin içerisinde geçmiş, çocuk yaşlardan itibaren aile şirketi içerisinde yetişmiş ve geldiğimiz noktada binlerce çalışanına ekmek kapısı olan bir tekstil ve inşaat firmasının sahibi olarak ülke ekonomisine daha fazla katma değer nasıl sunabiliriz diye mücadele eden bir kardeşinizim. Her zaman sosyal hayatın merkezinde oldum ve milletimizin huzuru için siyaset yaptım. Hiçbir zaman desinlere iş yapmadım. Kimsenin karşısında eğilim bükülmedim ve yalnızca doğrulardan yana oldum.

Bugün ticareten konkordato ilan eden bazı firmaları ele alıp bir inceleyin. Büyük kısmı imkanları olduğu halde sırf parayı elde tutmak ve başka şekilde kazançlar elde etmek için bu yollara tevessül ediyorlar. Böyle bir ticaret ahlakı olmaz, bu gibi yollara sebebiyet veren şartlar derhal yeniden düzenlenmelidir.

Yine siyaseten dün seçilip bugün hayal dahi edilemeyecek imkan ve şartlarda yaşam sürenler var. Biz de aday olduğumuzda, ‘mal varlığımızı kayıt altına alın ve beş yıl sonra ticari yaşamımızdan elde edilenlerden geriye kalanları yola çıktığımız gündekilerle karşılaştırın. Muhasebesi verilemeyecek bir fark bulursanız hesabını sorun’ dedik. Ama bugün bakıyoruz birçoğunun böyle bir derdi ve sorumluluğu yok.

Gelelim bir başka konuya; milletin vergileriyle milletvekili maaşı alanların Sivas’lı hemşerilerimizi temsil eden yapının başında görev sürdürmesini de doğru bulmuyorum. Herkesten toplanan vergilerle maaş alan milletin vekilleri herkese eşit ve adaletli hizmet için çalışmalı, bu uğurda mücadele vermeli. Yaptığımız her işi doğru yaparsak ülke ve millet için faydalı oluruz ve toplumsal kalkınmanın önünü açmış oluruz.”

Reklamı Geç