Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bir İnsan Bir Fikir Derneği’nden şiddete karşı basın açıklaması..

Bir İnsan Bir Fikir

Bir İnsan Bir Fikir Derneği Genel Başkanı Cemil Sucu, artan şiddet olaylarına karşı basın açıklaması yaparak önemli uyarılarda bulundu. Yavuz Ağıralioğlu’nun kurduğu partinin İstanbul İl Başkanı olması beklenen Murat Uçar ve Çekmeköy ekibinden Sedat Yalçınkaya ile arkadaşları da açıklamaya destek verdi.

Son zamanlarda özellikle de kadına ve çocuğa karşı oldukça artan şiddet olaylarına karşı açıklamalar gelmeye devam ediyor. Merkezi Üsküdar Ünalan’da faaliyet gösteren Bir İnsan Bir Fikir Derneği de yaptığı basın açıklamasıyla şiddet olaylarına karşı sert bir duruş sergiledi. Yavuz Ağıralioğlu’nun yakında resmi açıklamasını yapacağı partinin İstanbul İl Başkanı olması beklenen Murat Uçar ve Çekmeköy ekibinden Sedat Yalçınkaya ve arkadaşlarının da katılarak destek verdiği açıklamada; “Bizler zulme asla sessiz kalmayacağız” diyen Bir İnsan Bir Fikir Derneği Genel Başkanı Cemil Sucu, “Sağımıza solumuza bakmadan tek başımıza kalsak da mücadele edeceğiz” dedi.

Bir İnsan Bir Fikir Derneği’nin Üsküdar Ünalan’daki merkezi önünde yapılan basın açıklamasında Genel Başkan Cemil Sucu, şunları kaydetti: Üzülerek belirtmek isterim ki son günlerde özellikle 12 ve 17 yaş arası gençlerin sosyal medyadan etkilenerek satanist ayinler gerçekleştirerek cinayetler işlediğini görüyoruz. LGBT, PKK vs gibi kökü dışarda olan bu tür düşman yapılara maalesef mevki sahibi yerli hainler de tüm gücüyle destek vermektedir. Ayrı gözüken aynı yapılar aynı yerden güç almaktadır.

Bizler bu memleketin evlatları olarak bu tür yapıları görüyoruz ve bunlara karşı sonuna kadar mücadele edeceğimizi halkımıza söz veriyoruz. Peygamber efendimiz, ‘kadınlara ancak asalet ve şeref sahibi kimse değer verir’ sözüyle bizlere asalet ve şerefin kadına kıymet vermekten geçtiğini emretmiş ve göstermiştir. Yine peygamber efendimizin ‘Hanımını döven Allah’a ve Resulüne asi olur’ sözüyle de bizlere kadın ve çocuklara nasıl davranmamız gerektiği yönünde rota çizilmiştir.

Medeniyet tüccarı ABD ve onun çocuk ve kadın katilleri İsrail terör devleti, Afganistan, Irak, Suriye, Libya ve en son Gazze’de binlerce kadını ve çocuğu katletmiştir. Son günlerde artarak devam eden kadına şiddet, cinayet ve çocuk tecavüzleri bizleri insanlığımızdan utanır hale getirmiştir. Bizler asla zulme sessiz kalmayacağız. Sağımıza solumuza bakmadan tek başımıza kalsak da mücadele edeceğiz. Direneceğiz.

Murat Uçar da yaptığı açıklamada İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik bir takım eleştireler yönelterek; “Maalesef hükümetle muhalefet elele vermişler toplum ahlakı ve ahlaki değerlerimizin altına dinamit yerleştirmişlerdir” dedi. Açıklama sonrası Bir İnsan Bir Fikir Derneği Genel Başkanı Cemil Sucu, Murat Uçar ve Sedat Yalçınkaya ile arkadaşlarına dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Reklamı Geç