Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TOKDEF’TEN YOĞUN KATILIMLI BAŞKANLAR İSTİŞARE TOPLANTISI..

Çatısı altında yer alan

Çatısı altında yer alan yüzün üzerinde dernek başkanı ile 4. istişare toplantısını Sarıyer’de gerçekleştiren Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF’in gündeminde önümüzdeki günlerde yapılacak olan Yenikapı Tokat Tanıtım Günleri, eğitime destek gecesi ve dernekler arası dayanışmanın daha güçlü kılınması gibi konular vardı. TOKDEF Başkanı İlhami Özel, “Birlikte olduğumuz sürece daha güçlüyüz” dedi..

Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF’in her yıl rutin olarak gerçekleştirilen Başkanlar İstişare Toplantısı’nın 4.’sü bu yıl Sarıyer’de düzenlendi. Bünyesinde yer alan yüzün üzerindeki dernek başkanı ile önümüzdeki günlerde yapılacak olan Yenikapı Tokat Tanıtım Günleri, eğitime katkı gecesi ve federasyon çalışmalarının değerlendirildiği Yaşar Kemal Kültür Merkezi’ndeki kahvaltılı toplantıya; TOKDEF Genel Başkanı İlhami Özel, yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları ile üye dernek başkanları katıldı. Toplantıya ayrıca aynı zamanda TOKDEF ailesinden olan Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcıları Murat Bakır ve Ahmet Baylan da katılan isimler arasındaydı.

Turan Çakır’ın sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan TOKDEF Genel Başkanı İlhami Özel; “Bugün istişare toplantımıza katılarak bizleri onurlandıran ve çalışmalarımızda her zaman yanımızda duran tüm dernek başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bizler, birlikte olduğumuz zaman daha güçlü oluyoruz. Bu birlik ve beraberliğimizi önümüzdeki süreçte de sürdürerek Tokatlılar’ın gücünü daha da geliştireceğiz ve büyüteceğiz” dedi.

TOKDEF Başkanlar İstişare Toplantısını izlemek için TIKLAYINIZ:

TOKDEF Genel Sekreteri Veysel Sarar’ın faaliyet ve gelir-gider hesap raporlarını sunmasının ardından söz alan dernek başkanları çeşitli konulara yönelik görüş, öneri, düşünce ve fikirlerini dile getirdiler. Programın sonunda eleştiri ve sorulara yanıt veren TOKDEF Başkanı İlhami Özel, “Elbette eleştiriler olacak. Tabi ki eksiklerimiz olacak ve bunlardan hep birlikte ders alarak kendimizi geliştireceğiz ve hemşerilerimizin dayanışmasını daha güçlü kılacağız” şeklinde konuştu.

TOKDEF Başkanı İlhami Özel, şunları söyledi:

Reklamı Geç