Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY AMERİCAN VIP LANGUAGE SCHOOLS AÇILDI..

Yabancı dil eğitiminde sektörün

Yabancı dil eğitiminde sektörün önde gelen marka isimlerinden American VIP Language Schools, artık Çekmeköy’de.. Açılışa özel cazip kampanyalar sunan Çekmeköy American VIP; ilçenin en merkezi lokasyonunda tecrübeli kadrosu, teknik altyapısı ve özel tasarım modern binasıyla fark yaratacak türden..

Çekmeköy American VIP Language Schools, şehrin en merkezi lokasyonu Merkez Mahallesi’nde kapılarını hizmete açtı. “Yabancı Dil Eğitiminde Türkiye’nin Tercihi” sloganıyla sektöründe fark yaratan Çekmeköy American VIP, açılışa özel müthiş kampanyalar ve özel tasarım modern binasıyla sizleri bekliyor. Uzun yıllar sektörde hizmet veren kurucu ortaklar Mehtap Aras ve Meltem Aras, www.yerelgazete.com.tr ye yaptıkları açıklamada kurum olarak vermiş oldukları hizmetin farkını anlattılar.

Mehtap Aras ve Meltem Aras, Çekmeköy American VIP şubesi hakkında şu bilgileri verdiler:

  • American VIP Language Schools Türkiye’de, Avrupa Konseyi (Council Of Europe) tarafından onaylanmış ve tüm Avrupa Birliği ülkelerinde yabancı dil eğitimini belli bir program ve kalite içerisinde standart hale getirmiş olan “Avrupa Dil Portfolyosu” kriterlerine uygun eğitim veren dil okuludur.
  • Franchising olan Çekmeköy American VIP yabancı dil kursu olarak 2024 te faaliyete geçmiş olup eğitim ve öğretimde farklı bir tarzda ilerliyoruz.

  • Kaliteli ve alanında uzman kadromuzla tamamen VIP eğitim vermekle kalmayıp 7 den 70 e öğrencilerimize sinema salonumuzda ve etkinlik alanlarımıza konforlu bir alanda yarattık.
  • Uluslararası sertifika ve kişiye özel takip sistemli bir eğitim vermekteyiz
  • Meltem Aras ve Mehtap Aras olarak 10 yıllık bir tecrübeyle kurucu ortakları olduğumuz bu okulda; kurumsal eğitimin önemini pekiştirmek ve şirketlerin büyümesine katkıda bulunmak adına yürütmüş olduğumuz kurumsal eğitim planlamasını da hizmete sunuyoruz..

  • Hedefimiz Çekmeköy başta olmak üzere global alanda eğitimi kaliteli şekilde verebilmektir
  • Kurucularımız kolej ve yurtdışı danışmanlık şirketleri için de kolları sıvadı.
  • Çekmeköy’e eğitim alanında en iyisi olup en kaliteli eğitimi veren tek kurum olarak herkesi bu alanda kurumumuza tanışmaya bekleriz..
  • Şu an faaliyette olan kurumumuz Ekim ayında resmi açılışını yapacak olup herkesi aramızda görmek isteriz.

Reklamı Geç